View Single Post
Vechi 03.06.2010, 13:14:06
paraschiva83 paraschiva83 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Implicit

Mai miriemil, Gabriela si cine se mai ascunde in spatele acestor nick-uri.Am incercat sa fiu diplomata, sa va las in plata voastra si nici timp nu am de urmarit cand si cum esti online cum vad ca, matale ai timp deoarece pe timp de criza se munceste dublu pe accelasi salariu nu se sta la urmarire online si la cerseala.Iar acele mesaje stai linistit(a) ca, nu eu le-am scris dupa cum vezi am curajul sa scriu la fiecare subiect si am scris pe fiecare forum din multeleeeeeee unde v-am gasit la cerseala.Sa nu mai spun de forumurile romanilor din strainatate unde ati inselat oameni care se ocupau de cazuri extreme de SANATATE.Iar cand ati fost descoperiti ati disparut in natura.
Si nu as face orice ca, sa ramaneti pe drumuri, asta este o autovictimizare din partea voastra, o tehnica asa de cunoscuta si utlizate peste tot.
Si doar ca o mica remarca:toate mesajele scrise nu prea respecta gramatica limbii romane, dar asta nu est eproblema mea in schimb un mesaj mi-a atras atentia unde regulile sunt respectate ca la carte:
Acesta
"Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta Cristian, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin"
E acceasi persoana care scrie sau nu???
Si cu aceasta sper ca acest subiect sa fie inchis ca si restul.
Reply With Quote