View Single Post
Vechi 03.06.2010, 14:30:57
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@maria32 si Adelinne

O sa fiti poate surprinse, dar exista si un regret invers. Am fost intotdeauna o fata obisnuita ca fizic si imbracata si aranjata in mod clasic (fata cuminte, frumos imbracata), cu tunsoare obisnuita, fara make-up, fara bijouuri (cu exceptia cruciulitei).
Si ma iubeau si preotii, in sensul parintesc.
Si totusi am avut adeseori regretul ca nu pot fi asa ca fetele din jurul meu care erau curtate si roiau baietii in jurul lor, care si-au gasit repede perechea si si-au facut familii si copii si situatie. Erau atatea fete atragatoare, invarteau baietii pe deget, erau descurcarete peste tot (la scoala, la baieti, la serviciu). Aveau blugi de marca, toalete sclipitoare (mini sau maxi, dupa moda), farduri, etc.
Nu eram ca ele, nu-mi placea sa fiu ca ele, dar ele aveau succes. Aceste fete au succes intotdeauna, nu cele modeste, sau mai putin frumoase si atragatoare...
Cine stie care ar fi fost soarta mea acum? Daca ar fi fost alta, daca as fi avut copii si alte lucruri.
Daca mergeau si la biserica? Nu stiu.
Eu mergeam cand puteam.
Exista vremuri: ale copilariei, tineretii, familiei, batranetii, serviciului. Fiecareia trebuie sa-i dai ce i se cuvine.
Nu poti si nu este firesc sa te imbraci in copilarie si in tinerete cu fuste pana in pamant si basma, cum nici la batranete cu vopsea si palarii pompoase, rochii extravagante,sau mini.
Cand esti tanar(a) trebuie sa fii si placut(a), sa-ti gasesti perechea, deci sa se si uite baieti dupa tine, sa te aleaga.
Si sunt atatea fete care cad in extreme: vampa, sau monahie si baietii nu aleg pana la urma cred ca pe nici una din acestea.
Acum nu mai regret, desi si azi sunt altfel decat majoritatea celor de seama mea. Caci si femeile de varsta mai inaintata se straduie sa fie in pas cu vremea.
Drumul de mijloc este cel mai potrivit, asa cum spunea si myreille.
Nu trebuie sa iesi in evidenta, sa fi altfel decat restul lumii, ca apoi sa fii singur si ocolit de toti...