View Single Post
Vechi 03.06.2010, 15:29:53
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Eu nu m-am referit la extreme (batrani patimasi sau copii pasionati de sex inainte de vreme), ci la oamenii "normali", cei casatoriti, aflati intr-o relatie fireasca. Pentru aceia sexualitatea e un element important. Banuiesc ca esti de acord cu acest aspect.
Tot ce vedem la tv, pe Internet sau in ziare trebuie "filtrat" astfel incat sa ne selectam informatia trebuincioasa. Restul este balast.

Iertare si Doamne ajuta!
Sunt de parere ca sexualitatea in cuplu are exact acea importanta pe care decizi (de obicei inconstient) sa i-o acorzi!

(cat despre "normalitatea" anormala a batranilor de azi.. un medic, psiholog sau psihiatru s-ar putea pronunta mai bine, eu vorbesc din experienta personala limitata.. sunt multi batrani care vad existenta f erotizat.. deci nu obsedati sexual ci erotizati, cu preocupare -morbida, zic eu- fata de idilele/viata romantica a altora, evaluarea atractivitatii sexuale a altora (batranii care te masoara din cap pana in picioare cat de "frumoasa" esti), se grabesc sa dea sfaturi de natura intima etc.. adica preocupari care indica faptul ca desi nu pot, ar vrea si sunt interesati de sexualitate si o traiesc prin imaginatie, prin viata altora, telenovele, amintiri etc..)
Reply With Quote