View Single Post
Vechi 04.06.2010, 01:58:36
gibilan
Guest

Implicit

ba menumorut acu stiu cine cam esti ba eu am nimerit in ambuscada care ti-au intins-o alti si in timp ce tu aruncai sageti in cei ce te loveau eu am crezut ca ai treaba si cu mine.am nimerit ca prostu' une nu ni-o fost treaba eu cu tine nam nimic.am crezut ca esti lovit in areapa, pe cum vorbei,da acu am vazut ca a tale-s pusa bine.ba mie mi cam frica findca tot ce am stiut pina acum nu pre bate cu ce zici tu.ma tu cred ca esti un om bun da eu am crezut ca esti narod rau ca nu vorbei numa pasareste da tu sti sa vorbesti si fain si cin zici fain mi tare drag ma.mi-o placut cum ai zis de decebal si menumorut da de traian... no de asta nu imi place ca o fost cotropitoriu si cam un pic cit de bine ateu din antreu derbedeu.or fost tri menumorut litovoi si gelu ailalti doi ce or facut de nu ii pomenesti nu le aveu cu bisarica?. ba tu ai dusmani multi, mari si tari da te cam bati cu iei, bini ca poti bravo tie. eu nu-s ase de tare ca tine da is rau de gura, ma da asta nu-i cam buna nu pre iesa bine intodeuna .ieu cred ca trebuie sa schimb ceva la abecedar ca nu mai tine figura.ba eu nu ma satur cu fie-ce ,as roade ceva tare ce trebuie mestacat mult si marunt sa treaca prin sita ca ni-o cerut al negru sa ne ciarna si de nu trecem pin sita o inbulinam rau tare.pentru on inceput bun ce zici ca tra sa fac cam pe une ii [A]?ca abecedari am.