View Single Post
Vechi 04.06.2010, 10:26:21
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu am trecut printr-o situatie asemenatoare,dar cu voia lui Dumnezeu mi-a trecut.
Incearca sa treci peste acest episod inconjurandu-te de prieteni,de familie,incearca sa descoperi lumea inconjuratoare si ai sa vezi ca incet incet durerea ti se va stinge.Eu am facut lucrurile astea(m-am apropiat de familie,ma plimbam mai des in parc privind copii,am incercat sa-i ajut pe ceilalti)si in 6 luni mi-a trecut aproape complet,mi-a ramas doar asa putin o mica ,,ura"fata de barbati si o tendinta sa ii generalizez,dar durerea s-a dus.Oricum gandeste-te ca daca s-a folosit de tine doar pt a se consola si apoi s-a intors la cealalta..e o dovada de iubire?Eu cred ca nu pt ca daca te iubea nu pleca de langa tine.Si dragostea nu poate di implinita decat daca exista din ambele parti in aceeasi masura.Ce viitor ar fi avut relatia fara iubire din partea lui?Nu crezi ca te-ai fi saturat pana la urma sa-l tot iubesti iar el doar sa te foloseasca?Incearca sa nu te lasi orbita de iubire si sa privesti lucrurile din exterior,fara implicare emotionala si asa vei vedea mai clar situatia si vei gasi singura solutia care ti se potriveste pt a trece peste asta.
Reply With Quote