View Single Post
Vechi 04.06.2010, 15:54:34
pwnureface
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Noi, cei care "punem botu'", de un lucru suntem incredintati: orice am cerut, ni s-a dat! Indiferent de culoare, sex, obarsie, charm, orb, schiop, tanar sau batran, intelectual sau taran... Am avut nevoie, am cerut si ni s-a dat. In schimbul a ce? A iubirii? A recunoasterii propriilor limite? Care-s "baietii destepti" de care vorbesti? Tu amesteci lucrurile. Poate ca sunt si dintr-aceia care si-au facut propriile secte pentru cei care "pun botu'", dar asta nu inseamna nimic. Dumnezeu nu-mi cere nimic din ceea ce nu-i pot oferi! Nu-mi cere bani, nu-mi cere razbunare, nu-mi cere ura, nu-mi cere s-o fac pe desteptu' cu altii indiferent de neam, religie, conditie sociala... Si daca inteleg toate astea, primesc inmiit din tot ce-mi foloseste! Chiar si... intelepciune
Eu nu am nimic cu dumnezeu,exista,nu exista habar n-am.In schimb am ceva cu religia,care de mii de ani e folosita pt a manipula oamenii.Vrei sa crezi in dumnezeu?Te motiveaza si te ajuta sa fi mai bun?Foarte bine continua sa crezi.In schimb sa crezi in ce iti zice religia mi se pare o prostie.De ce trebuie ca relatia dintre tine si dumnezeu sa aiba un intermediar?
Oricum mai e ceva ce vreau sa intreb.Scrie undeva in biblie ca trebuie sa avem popi,biserici,papi,episcopi etc?
Reply With Quote