View Single Post
Vechi 04.06.2010, 16:59:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pwnureface Vezi mesajul
Eu nu am nimic cu dumnezeu,exista,nu exista habar n-am.In schimb am ceva cu religia,care de mii de ani e folosita pt a manipula oamenii.
Desigur, exista si astfel de religii, insa sunt manipulati cei care vor sa fie manipulati, cei pe care slabiciunile lor ii fac sa fie manipulabi.

Insa a rezuma toate religiile la manipulare este rezultatul dezinformarii si a manipularii, deci cu ce esti mai destept decat cei care au fost manipulati de false religii printre care si a ata?

Citat:
Vrei sa crezi in dumnezeu?Te motiveaza si te ajuta sa fi mai bun?Foarte bine continua sa crezi.In schimb sa crezi in ce iti zice religia mi se pare o prostie.
Pai ti se pare din perspectiva nivelului tau redus de informare.
Ia sa vedem, ce e mai plauzibil?

Ca inteligenta creeaza inteligenta sau ca intamplarea creeaza inteligenta?

Ca omul, o mega-masinarie biologica care inglobeaza mai multa tehnlogie si inteligenta decat tot ce a putut inventa si descoperi omul pana acum este produs al unei inteligente superioare, sau al intamplarii?

Ceea ce stiu si poate stii si tu pana acum este ca pentru a creea ceva destept este nevoie de cineva destept. Daca poti sa-mi demonstrezi rational contrariul sunt dispus sa te cred.

Citat:
De ce trebuie ca relatia dintre tine si dumnezeu sa aiba un intermediar?
Nu intermediar, ci ajutor.
Pentru ca omul pacatos si dezorientat, lasat la mana propriei judecati, da cu oistea in gard la fiecare pas.
Ca tine.

Citat:
Oricum mai e ceva ce vreau sa intreb.Scrie undeva in biblie ca trebuie sa avem popi,biserici,papi,episcopi etc?
Da scrie.
Ai citit macar o data Noul Testament?
Ai incercat sa-l intelegi?
Eu ma indoiesc.

Biserica a avut de la inceput episcopi si preoti si diaconi.
Reply With Quote