View Single Post
Vechi 04.06.2010, 18:50:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Păi voi n-ați priceput nici acuma ce înseamnă „Singur Ortodoxia”...

dacă ziceți așa de bine, bine de tot:

„Expresia aceasta a fost intenționat aleasă de către ierarhi ca să nu jignească, ci să fie cât mai blândă posibil, sugerând celor care s-au înstrăinat de bunăvoie că sunt bineveniți ca să se întoarcă oricând în sânul Bisericii-mame, dacă se leapădă de ereziile lor.” (Adică de Cuvântul lui Dumnezeu)

Căci dacă ați fi priceput, atunci cu siguranță ați fi cunoscut cine sunt cei cu adevărat străini de Adevărata Ortodoxie...

Păi singurul ortodox din Cer și de pe Pământ este Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și Iov și Daniel, și sfinții și îngerii ce fac voia Tatălui, prin Fiul împreună cu Duhul Sfânt. Amin.

Iar voi, restul care continuați să osândiți sfinții și să prigoniți proorocii și să păcăliți poborul, nu mai trebuie să vă spun eu cui anume slujiți și încotro merge drumul vostru... cel larg, și cine și ce anume ați ajuns și voi.

Eu vă repet doar asta.

Și asta vă mai amintesc.

Și asta.
-Eu am priceput și sfântul Doroftei a priceput, dar restul, de restul acestui pobor ce se va alege?

-Unii vor merge spre Viață iar alții spre judecată... căci fără de Cuvântul lui Dumnezeu, vor muri fărăndoială în păcatele lor.

-Chiar atât de dureros este?

-Păi e durerea Mea căci ei cu siguranță nu știu ce-și fac... cu sufletele lor.

-Ce?

-Nu se poate spune ce se va alege de ele căci nimeni nu știe cât va dura...

-Ce?

-Cât va ține clipeala, cleoapa, cleopa, clipa pe care o avem acum. Așa că întreabă-te dacă nu cumva ți-e frică sau nu ți-e frică, nu de bătaie ci dacă, până ce va trece, nu cumva vei cădea în păcat scăparea ca să hulești până și tu.

-Eu?

-Da, tu.

-Eu?

-Da.

Last edited by vsovivi; 04.06.2010 at 18:52:57.