View Single Post
Vechi 05.06.2010, 03:13:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Pai poate nu apartineati...
Ma gandesc ca un om care apartine unei comunitati/vieti religioase s-ar fi sfatuit inainte cu un preot duhovnic, cu nasii, si in orice caz, fie ca ar fi fost sau nu de acord cu sfaturile preotului, macar n-ar fi avut asa un soc cultural pe ultima suta de metri.
Eu nu cred ca viata religioasa e doar sa mergem la biserica duminica, ci si sa discutam si sa ne spovedim unui preot, cu care sa avem o legatura, pe care sa il intrebam, cu care sa ne sfatuim, sa ii spunem cam ce am avea de gand etc.
Bine punctat.

Oare pana la botez care a fost legatura cu Biserica?

Un nume este suficient, doua pot fi ingaduite dar trei este deja o exagerare si chiar o nuanta de bataie de joc, si arata de obicei spre tensiuni in cadrul familiei, e regretabil ca unii preoti inchid ochii la asa ceva.

A insista pe langa parinti sa se limiteze la un nume in loc de doua sau trei este un lucru bun, dar nu trebuie facut din asta virtutea suprema, mai bine i-ar fi intrebat de altele, cum ar fi relatia lor cu Biserica ca asta ar fi fost o problema mult mai importanta pentru mantuirea lor si a copiilor - ceea ce ar trebui sa fie prioritatea preotului.
Reply With Quote