View Single Post
Vechi 05.06.2010, 19:17:39
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec65 Vezi mesajul
Revezi la ce problema am raspuns cand am postat acele versetele (textul). Era vorba despre mijlocirea intre Dumnezeu si oamenii.

P.S. Din cate observ, din ultimele tale postari, eviti sa fii pe subiect si incerci sa vii cu postari de umplutura. Daca tot vrei sa-l ajuti pe "colaps", vino tu cu un singur verset din epistolele Sfintilor Apostoli, in care este macar pomenita Maria (mama Domnului Iisus Hristos). Caci despre ea era vorba (fiind "numita" mijlocitoare intre oameni si Dumnezeu - contrar a ceea ce ne invata Sfintii Apostoli).
Dom'le, esti amuzant. Inteleg foarte bine situatia, nu am nevoie de un sectant care sa incerce sa ma convinga de ale lui interpretari biblice.

Eu ma retrag din aceasta discutie, dat fiind faptul ca nu se va ajunge nicaieri. Cand intra sectantul pe un forum ortodox nu prea se poate discuta normal.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote