Citat:
În prealabil postat de vasinec65
Mai intai, sa incheiem discutia pe care ati provocat-o. I-ati acuzat pe altii de ceea ce dvs. nu faceti: respectarea invataturilor Sfintilor Apostoli (referitor la inchinarea la sfinti, Maica Domnului, etc). Cred ca este necesar sa va recunoasteti greseala si apoi sa trecem la alt subiect.
Sau, argumentati-va modul de inchinare (pe care "sectarii" nu-l practica), cu versete din epistolele Sfintilor Apostoli.
P.S. Nu cunosc "minunile" la care faceti referire. Am auzit despre astfel de "minuni". Adevaratele minuni schimba caracterul omului si-l pregatesc pentru cer. Despre asa ceva ar fi bine sa discutam.
|
Sa-mi recunosc greseala? "Greseala" ca ma rog Maicii Domnului ? :))
Bine, Recunosc ..... ca sunteti foarte amuzant! Ar trebui sa va faceti comedian, cred ca ati avea mare succes la public.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|