View Single Post
Vechi 05.06.2010, 21:37:02
comentator comentator is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
In primul rand folosirea cuvintelor expirate ,altele straine de limba romana..sau inexistente in lexicul romanesc.Apoi..lipsa oricaror reguli de gramatica.care dau de multe ori nonsens expresiilor folosite.Inghesuiala..vorbitul si farisesismul multora care saruta icoane mirosind a tutun sau murdarindu-le cu ruj..imi provoaca revolta.Pretinderea sa acceptarea platii pentru acatiste,slujbe sau pomeniri e o rusine pentru un preot care se vrea reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant,si care a avut porunca "fara plata a-ti primit ,fara plata sa dati "In rest..toate sant frumoase.
dupa cate ai enumarat nu stiu daca mai vezi acele "toate frumoase"...:)
Fiecare isi va lua plata pentru ceea ce face dar de fiecare data cand ii judecam, ne impartasim cu greselile lor! nu iti vorbesc din povesti ci din ceea ce am simtit de-alungul anilor... Imi plac oamenii ca tine pentru ca spun ceea ce ii supara, sunt curati si sinceri dar uneori adevarul nostru nu este adevarul absolut! Cel ce miroase a tutun are un viciu, o boala...si noi avem multe! cea rujata este poate o Marie Magdalena sau o Marie Egipteanca...cine stie??? Cunosc un preot care nu primeste salariu de la Episcopie, ma intreb din ce traieste?!? Nu cere bani niciodata, nu are o parohie pentru ca este misionar... din ce traieste? Poate are rate, poate traieste mai rau decat mine...il pot judeca daca primeste un ban la pomelnic??? de la el insa am inteles ca nu este sarac cel ce nu are ci cel ce nu-si poate satura poftele!
Iarta-ma!

Last edited by comentator; 05.06.2010 at 21:39:49.
Reply With Quote