Citat:
În prealabil postat de vasilik
Eu sunt fata care are probleme cu lucrarea de licenta. Uite-ma, e 12 noaptea iar eu din cauza stresului nu ma pot odihni dar nici nu pot sa lucrez macar putin la licenta pentru ca ma simt ca si cum as fi legata de maini si de picioare si nu stiu de ce. Tresar din 2 in 2 minute, cu gandul ca nu imi pot sustine lucrarea de licenta, dar in fine, daca asa imi este dat....Tema mea de licenta se numeste "Beneficiile structurii si managementul resurselor umane". E o tema foarte ampla si complicata care pur si simplu imi pune piedici. Daca ma poti ajuta in vreun fel, te rog din tot sufletul sa o faci deoarece pur si simplu sunt in pragul disperarii. Iar daca o vei face Dumnezeu iti va rasplati indoit, iar lucrul asta ti-l pot garanta!
|
Doamne ajuta, tuturor!
Cred ca nu-i intamplator ca am ajuns aici (pe forum, cu acest subiect).
Am citit cum va ajutat pe voi Sfantul Nectarie si am plans mult... Nu stiu daca lacrimile mele sunt curate ori cu pacat dar va pot descrie cum m-am simtit...
M-am simtit ca un copil care se uita cu jind cum fratii sai primesc daruri de la parintii lor, iar el nu. Acest copil are incredere in parintii sai...stie ca si el este iubit la fel ca si fratii lui... numai ca... nu intelege...nu poate decatsa creada ca intr-o buna zi se va invrednici si el sa primeasca un dar...
Acum iar plang di trebuie sa fac pauza! osa revin!
Oricum va implor sa nu intelegeti cumva gresit!!! EU MA BUCUR PENTRU VOI!