View Single Post
Vechi 06.06.2010, 05:42:52
valentinalogo's Avatar
valentinalogo valentinalogo is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.06.2009
Implicit Asteptare...

Parintele CLEOPA, spunea " Rabdare...! Rabdare...! Rabdaree........!"
La fel si geo.nektarios, dadea exemplu din invataturile sfintilor parinti si anume
"...RABDARE IN SUFERINTA pt ca rabdarea ne aduce umilinta si ne tine in SMERENIE, apoi ne INTARESTE CREDINTA si dragoste de a ne PURTA CRUCEA asa cum Insusi Hristos a facut-o, dar si Bineplacutul Sau Sfantul NEctarie! ".....

Stiu dragii mei....sstiu toate astea... dar este atat de greu uneori!...

Ma bucur sincer pentru voi toti! Voi ati fost bolnaviori..! Eu nu am cunoscut boala...! dar asm cuunoscut durerea sufleteasca....si inca o durere sfasietoare ...! cu care incerc sa traiesc avand in fata ochilor pe Iisus rastignit pe cruce...!

Si de cat ori imi vine sa spun nu mai pot....ma uit la El si-mi spun "El a putut"
iar de cate ori imi spun ca este nedrept....ma intreb retoric..." dar pentru El a fost drept"
Nici pe departe nu compar cele doua situatii (SA-MI FIE CU IERTARE daca am indus aceasta idee) ci numai DUREREA SI ACCEPTAREA EI...!

Stiu ca Bunul Dumnezeu .... ma cerceteaza... ori poate este asta o mare ispita...(de a deznadajdui).... dar sa stiti fratilor ca chiar daca sunt o plangacioasa...imi duc crucea si ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca...dar imi este greu...

Nici nu stiu prea bine de ce va scriu... va rog mult de tot sa ma iertati daca va tulbur dar tin sa repet ma bucur pentru voi...!

Nu stiu cine zicea sa aprindem candela la icoana Sfantului Nectarie...In aceasta seara am aprins aceasta candela...

Am sa revin pentru ultima data sa va spun cum mi-a vorbit mie Sfantul Nectarie!
Reply With Quote