Citat:
În prealabil postat de vasilik
Eu sunt fata care are probleme cu lucrarea de licenta. Uite-ma, e 12 noaptea iar eu din cauza stresului nu ma pot odihni dar nici nu pot sa lucrez macar putin la licenta pentru ca ma simt ca si cum as fi legata de maini si de picioare si nu stiu de ce. Tresar din 2 in 2 minute, cu gandul ca nu imi pot sustine lucrarea de licenta, dar in fine, daca asa imi este dat....Tema mea de licenta se numeste "Beneficiile structurii si managementul resurselor umane". E o tema foarte ampla si complicata care pur si simplu imi pune piedici. Daca ma poti ajuta in vreun fel, te rog din tot sufletul sa o faci deoarece pur si simplu sunt in pragul disperarii. Iar daca o vei face Dumnezeu iti va rasplati indoit, iar lucrul asta ti-l pot garanta!
|
Draga mea,
Imi doresc sa te ajut pentru ca nu cred in nimic "intamplator"!
Am scris pana acum ddeja doua msaje...Este pentru primele dati cand scriu pe un forum...
Recitind ce am scris si temandu-ma sa nu fiu "prea ridicola"... am observat ca am inceput sa scriu raspunzand mesajului tau....
Ceea ce eu am scris (mi-am strigat durerea), nu are legatura cu mesajul tau!
dar...dar...dar...recitind mesajul tau am realizat ca s-ar putea sa te pot ajuta efectiv!
Nu stiu prea multe date despre ce ai nevoie realmeente asta o sa decizi tu, daca crezi ca iti pot fi de folos.
Am terminat AsE-ul -Facultatea de Management in 1997. Am lucrat 7ani ca Director Resurse Umane si 3 ani ca psiholog specializat pe psihologia muncii.
In 2005 am terminat Psihologia. De 3 ani lucrez in invatamant si am trecut prin: doua licente, o dizertatie si o cercetare.
Da-mi te rog mai multe detalii sa vedem cum si in ce fel te pot ajuta!
Pe de alta parte sa stii ca emotiile nu dispar oricat de mult ai fi obisnuita cu examenele! Dar le poti gestiona putin mai bine!
Emotiile te obosesc foarte mult.... incearca sa nu le dai frau liber...Roaga-te mereu si accepta-ti emotiile ca pe ceva frresc si trecator... Eu chiar sunt convinsa ca va fi BINE...
Curaj, si Doamne ajuta!
Eu astept...decizia iti apartine...oricum TE ASIGUR CA VE-I TRECE CU BINE PRIN ASTA!