Citat:
În prealabil postat de vasilik
Ca sa vedeti cat de stresata sunt, am uitat sa va spun ca obiectivul meu (dat de profa) este analiza influentei structurii organizationale asupra Managementului Resurselor Umane. Efectiv, oricat de mult m-as gandi nu imi vine nici o idee, dar poate ca dumneavoastra stiti. Mi-e si rusine sa va rog, ma simt ca o naiva care nu e in stare sa isi intocmeasca lucrarea de licenta. Stau si ma intreb pentru ce am mai dat la facultate daca nu reusesc sa o termin. Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra.
|
Da, stiu, si am sa te ajut cu mare drag!
Te rog in schimb, nu-mi spune dumneavoastra si incepi a-mi spune simplu Valentina.
Apoi da-mi un termen minim pentru a intra in ceva amanunte ca sa "punem inceput bun"lucrarii tale DEOARECE:
1. TOATA NOAPTEA AM STAT PE net
2. aCUM AM VENIT DE LA SFANTA LITURGHIE iar tu esti de doua ori norocoasa pentru ca inainte sa ma culc nu stiu de ce am intrat iar pe forum!! VEZI CA NIMIC NU-I INTAMPLATOR?!
cE TREBUIE SA RETII ESTE DOAR CA AS AVEA NEVOIE DE CEVA ORE DE SOMN SI CE ESTEE SI MAI IMPORTANT CA AM SA TE AJUT CU DRAG NUMAI LINISTESTE-TE UN PIC SI MAI PUNE PE NET CEVA AMANUNTE !
Te pup si Dumnezeu sa ne ajute pe toti in toate cele Bune pe care le dorim a face!