View Single Post
Vechi 06.06.2010, 20:51:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
Cand intru in biserica simt puterea divina a Domnului, cu rugaciune in suflet pentru iertarea pacatelor mele si a familiei mele, aprind lumanari si le pun in nisipul pregatit de oamenii bisericii. Apoi imi indrept privirea spre dreatea si ma indrept sa sarut cu umilinta picturile sfintilor, apoi ma indrept spre stanga si continui cu acelasi sentiment. Rusinea ma compleseste ca simt ca nu sint demna nici de a saruta aceste prezente divine din imagini, dar tot odata simt o incurajare ca sint in locul unde trebuie si o pace, o caldura si liniste sufleteasca vine peste mine.

Vocea parintelui in rugaciune si cantec bizantin ma indruma spre spiritualitatea de care am nevoie. Imi plac picturile din-auntru bisericii ca simt prezenta sfintilor care ma ajuta sa ma apropii mai mult de Tatal, care ma iarta mereu si imi asculta rugamintile fierbinti. Mirosul de tamaie este placut si imi aduce aminte ca si Lui ai place acest miros parfumat.

Imi place ca in biserica ma simt mai aproape de DUmnezeu si pot sa pling in voie in timp ce ma rog, plang ca ma copleseste greutatea acestei lumi, suferinta oamenilor, si dragostea ce Tatal o are pentru noi si nu vrea sa ne piarda. Cat pret a pus pe noi, si-a sacrificat unicul fiu, ca noi sa fim salvati, ce mult ne iubeste.
Biserica e casa Lui si se bucura cand merg la El acasa.

Incercati sa vizitati casa Lui fara a judeca pe altii, ca nici unul nu sintem mai buni.SI rugati-va pentru cei care se ratacesc sa fie iertati si sa fie indrumati de Duhul sfant sa-si gaseasca drumul spre Tatal.
Sa fi binecuvantata Speranța ! De ce ? In primul rand pentru SINCERITATEA ta !

Last edited by cristiboss56; 06.06.2010 at 23:06:09.
Reply With Quote