Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 01.05.2007, 13:38:05
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Calator,daca nu crezi Biblia si cazurile de vindecare,scrise in Ea,practicate de Mantuitorul si Sfintii Apostoli si de ceilalti discipoli si ucenici ai Mantuitorului care vindecau in Numele Mantuitorului IISUS HRISTOS,daca nu crezi pe Sfintii Parinti,daca nu crezi dovezile de pe net si la tele inregistrate de altii si transmise ce e drept,la ore cam tarzii(nu unde sunt parodii si comedii si de prost gust),daca nu crezi pe ceilalti,in afara de mine,care au scris la exorcizari si la Topicul Tinuta in Biserica(bolnavi(psihic)sau posedati),inseamna ca nu ai sa crezi nici cand o sa vezi pe viu,daca o sa vrei sa vezi,dar atunci nu contrazice pe Sfintii Parinti si pe alti martori oculari,si cum zice Mantuitorul vizavi de bogatul si Lazar,nu or sa creada rudele bogatului(fratii lui) nici cand o sa vada inviind mortii din morminte sau cei neingropati,bineinteles,asa si tu nu o sa crezi,probabil,nici cand o sa fii la vreo Manastire Sfanta si o sa crezi ca sunt bolnavi psihic iar nu indraciti.Locul acelor bolnavi psihici este la Spital iar nu la Manastire,ca sa nu faca tulburare cumva.Vrei sa afli ceva inedit?Cand am fost la una din Manastiri,cel rau a inceput sa imi spuna cateva din multele mele pacate pe care le stiam decat eu,Dumnezeu cu Maica Domnului si Sfintii,nu stiu altcineva sa le fi stiut,oricum acele persoane bolnave nu ma cunosteau catusi de putin.Cei bolnavi psihic nu se apuca sa iti spuna pacatele tale,adica cel rau nu vorbeste din ei,vizavi de pacatele tale sau ale mele personale, decat cel rau din posedati sau bolnavi, cum prefer eu sa le spun.Cauta pe Google in Romanian la Exorcizari si Exorcisme si citeste ce scriu Sfintii Parinti.Nici pe acestia nu ii crezi?Daca nu crezi pe Dumnezeu,pe Sf.Parinti si Biblia si analogia intre Emily Rose si reala Anneliese Michel(Emily Rose True Story of Anneliese Michel Exorcism-Real Story),nici nu am eu vreo pretentie cat de mica sa ma crezi dar martor imi este Cel de Sus ca nu te mint.Oricum sunt prea sensibila sa vad si la Spitalul de Psihiatrie cazuri grave,am vazut la tele si imi este rau,nu as putea sa vad asa ceva sau sa lucrez intr-un Spital de Psihiatrie.Mi-a fost de-ajuns ca am vazut cazuri de demonizare si m-a intristat realitatea dura(ca cel rau le chinuie groaznic pe aceste victime nevinovate),nu vreau sa vad alta realitate dura.Daca ai vazut tu,eu te cred dar nu te oblig sa ma crezi tu pe mine(crezi ce vrei tu,nu ai decat sa crezi orice):eu am spus putin din experienta mea,vizavi de cele vazute si auzite.