Subiect: In Topraisar
View Single Post
Vechi 07.06.2010, 15:40:50
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Am intrat in linie dreapta

Doamne-ajuta!

Parintele Nicolae nu avea cuvinte sa exprime ce simtea fata de toti cei care au gasit o rugaciune, un banut, un gand si s-au alaturat familiei sale in fata necazulului. Si pentru ca era intraductibil ce ii spunea inima, pentru ca emotia i-a inecat in lacrimi cuvintele discutia s-a frant.

Dragii mei, ati pus inceput bun acestei uniri in bine. Iertati-ma ca am reinnoit apelul la solidaritate si pe privat. Am indraznit pentru ca timpul e foarte scurt. Saptamana aceasta, in cazul in care nu reusim sa adunam suma de 10.000 RON, incepe procedura de executare silita.

Va rog, nu ezitati sa faceti bine.

Azi a mai deschis un cont la BRD Constanta, o banca care are filiale in toata tara. Parintele Nicolae roaga pe toti cei care doresc sa ajute sa depuna in acest cont ajutorul, pe numele sotiei sale:

CONT BRD: RO51 BRDE 140S V316 7221 1400
BRD CONSTANTA
PE NUMELE: NISTORENCO MARIA

Dumnezeu sa ne ajute sa ducem la bun sfarsit aceasta incercare. Pentru ca este - doar Dumnezeu poate masura just - si o incercare a noastra.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote