Subiect: Comoara in cer
View Single Post
Vechi 07.06.2010, 17:57:28
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Am auzit de multe ori sfatul de a ne face comoara in cer. Fiecare are propria lui idee despre cum poate fi acumulata. Un schimb de pareri cred ca ar fi foarte util.
O idee ar fi sa ne gandim ca tot ceea ce avem nu sunt de fapt ale noastre. Ne-au fost date de Dumnezeu si intr-o zi ne va intreba cum le-am folosit. Banii pe care ii avem ii avem prin mila Lui, ca ne-a dat sanaate, putere de munca si un servici bun. Sanatatea e un talant de asemenea , caci e mare lucru sa fii intreg si sanatos si sa poti alerga pentru Dumnezeu.

Consider ca sfatul Sf Ap Pavel e calauzitor in acest sens:

"Orice ați face, lucrați din toată inima, ca pentru Domnul și nu ca pentru oameni," Coloseni 3:23

E frumos sa dam de mancare saracilor, sa ajutam pe cel neputincios , sa spunem o vorba buna celui in suferinta si sa ridicam pe cel cazut in intristare. Toate acestea ne vor asigura o comoara in cer daca le facem ca sa-i facem bucurie lui Dumnezeu. Insa crestinul trebuie sa constientizeze ca cel mai mare dar pe care il poate face lui Dumnezeu este insasi viata sa. Crestinul trebuie sa se gandeasca in fiecre clipa ca el nu mai este al lui ci ii apartine lui Hristos si sa urmareasca sa faca numai ce ii place lui Hristos . Astfel dragostea nemasurata a lui Dumnezeu isi va gasi ecoul in om care, din recunostinta, va dori sa-I ofere tot ce are, viata lui, expresie a namarginitei recunostinte si a iubirii sale.

Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote