Citat:
În prealabil postat de pol_AS_1
Cred ca daca s-ar inventa o masina de masurat credinta, un ortodoxometru, cred ca m –as situa pe zona de alarma. Recunosc ca nu sunt o persoana evlavioasa, dar ma mai duc pe la biserica macar de pasti, de craciun, mai zic un tatal nostru cand imi aduce aminte sotia, pe la nunti ma mai inchin si eu si smerit sarut icoanele.
|
Cred ca va aflati chiar sub zona de alarma. Biblia defineste crestinul caldicel ca fiind mai rau decat necredinciosul.
"Știu faptele tale; că nu ești nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
Astfel, fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.
Fiindcă tu zici: Sunt bogat și m-am îmbogățit și de nimic nu am nevoie! Și nu știi că tu ești cel ticălos și vrednic de plâns, și sărac și orb și gol!
Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur lămurit în foc, ca să te îmbogățești, și veșminte albe ca să te îmbraci și să nu se dea pe față rușinea goliciunii tale, și alifie de ochi ca să-ți ungi ochii și să vezi.
Eu pe câți îi iubesc îi mustru și îi pedepsesc; sârguiește dar și te pocăiește.
Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine.
Celui ce biruiește îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu, precum și Eu am biruit și am șezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui."
(Ap. 3:15-21)
Citat:
Dar, cum acest lucru nu se intampla apar situatii de acest gen...PENIBILE!!!
|
Cred ca mai multe griji ar trebui sa va faceti pentru situatia dvs. spirituala enuntata mai sus decat micul incident cu preotul din oras, bine intentionat dar nu tocmai pedagogic.
Fiecare nume este frumos, oricare din el ar fi frumos si suficient de crestin/romanesc si pana la urma suficient in sine.
Faptul ca va botezati copilul si numele care i le gasiti are o f. mica importanta pentru viitorul ei, fata de zestrea spirituala pe care ar trebui sa i-o dati, capitol la care sunteti mai mult decat sarac dupa cum recunoasteti.
N-ar fi pacat dupa atata efort si riscuri pe care vi le-ati asumat sa va treziti ca viitorul in care ati investit ani buni sa va dezamageasca?