View Single Post
Vechi 01.05.2007, 16:25:38
Colors Colors is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2007
Implicit

Imi propusesem sa nu mai intervin, insa ma bucur sincer sa vad mai multa ravna si intelepciune la copiii astia de 16 ani decat la adulti. Ma bucur pentru ispita_ta, are o minte ascutita si este atenta, si pentru ravna elenei_maria123 si pentru o_copila care a remarcat diferenta dintre ascultarea cu folos si supunerea spre incurajarea la pacat a parintilor. Cu adevarat s-a ajuns ca parintii au ajuns copii si copiii, parinti. In rest observ mai ales la femei moleseala unei "credinte" caldute, dar cat de inselatoare !!! Iar despre cate unii foarte activi pe aici care iau in deradere credinta crestina, nu-i vad decat ca pe niste nefericiti insingurati care se refugiaza pe forum in incercarea de a capta atentia.

Imi cer iertare ca am fost dur cu mirelat, din pacate si ea ca si tine Juli sunteti mandre, n-am auzit nici macar sa va puneti la indoiala judecata proprie, macar ca sunt altii care au alte pareri.

Ma bucur sa le vad curajoase si le doresc sa-si aminteasca si atunci cand vor suferi pentru credinta, ca Maicuta Domnului si ingerasii sunt alaturi de ele, si nici o lacrima nu va trece neluata in seama.

Dumnezeu sa va ajute spre mantuire!

Liviu
Reply With Quote