Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Imi cer iertare daca am suparat pe cineva. Nu e vorba de justificare, ci de "ajutor". Stii cati dintre cei care intra pe acest forum sunt in situatii disperate? Nu cred! Totusi se roaga in tacere si asteapta pe Dumnezeu sa aleaga. Eu unul, daca Dumnezeu considera ca mai sunt de folos cuiva, ma mai pastreaza o vreme pe-aici. Daca nu, ce pot sa fac? Nici cand m-am nascut n-am fost intrebat si sunt convins ca nici cand ma va chema, nu-mi sta in putere sa ma opun. Il am pe Sf. Nectarie, Sf. Ioan Rusul, Sf. Nicolaie, Cuvioasa Parascheva si mai ales Preasfanta Fecioara. Omul, oricat ar ajuta, este limitat de griji si interese. Dumnezeu este cel care decide.
Nu vreau sa fiu inteles gresit; sunt de acord sa ne ajutam intre noi, dar tot omul este cel care speculeaza slabiciuni. Este de-ajuns sa se vada ca sunt destui care se sensibilizeaza si o sa inceapa toti sa vina cu propria poveste.
Rugati-va, oameni buni! E mult mai de folos.
|
Si crezi ca prin rugaciune ,cum spui tu ,da Dumnezeu din cer ?
Tot prin oameni trimite Dumnezeu acel ajutor.
Spui ca omul speculeaza slabiciuni.
Ce slabiciuni a speculat acel om daca nici macar nu a cerut ceva aici ,pe forum ci altcineva a intervenit pentru el.
Cine ajuta pe el ,ajuta la construirea unei biserici.
Doamne ajuta !
P.S.Pana la urma ce mai cautam la biserica sa vorbim cu preotii ,sa le cerem sfat ,daca nu avem incredere in ei.