Citat:
Īn prealabil postat de Marius247
...cunosc oameni care fac asta...puteti incerca de exemplu la un maestru reiki...au acces la un anumit nivel, in nici un caz intru totul...de fapt "vad gandurile"...se poate ca gandurile sa aiba culoare, miros...cum se spune ca ramane mirosul greu de sulf dupa.... si atunci doar sa le intuiasca...si sa induca ganduri... am cunoscut intamplator astfel de oameni...si tot intamplator am aflat ca serviciile secrete folosesc si pregatesc oameni cu astfel de capacitati... incercam sa spun o rugaciune in timp ce faceau una din practicile lor si....sa spunem ca aveam mici probleme...nu erau oameni rai in esenta lor...poate ca doar au ratacit putin drumurile...sau...au acces la un alt nivel...de fapt este o carte scrisa de un sfant pe tema asta...one moment please
|
Dragul meu, cea mai buna carte este "Vedere Duhovniceasca" (se gaseste pe net) si este inspirata chiar de Mantuitorul insusi care lucreaza si in zilele acestea si mereu. Citeste-o si ai sa intelegi multe.
Dar sa lasi deoparte yoga sau reiki (sunt de la diavol) ca doar Dreapta Cale este folositoare; talmacita de Sfintii Parinti; si vietile Sfintilor, Sfanta Scriptura si mersul la biserica.