Subiect: Maleahi
View Single Post
Vechi 08.06.2010, 13:39:57
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Aici cred ca ar fi trebuit sa se scrie "Duh" cu "D " mare, caci e vorba de Duhul Sfant. Omul nu are cum sa se nasca din duhul lui, doar din Duhul Sfant, care naste un om nou in cel ce se pocaieste, facand prin asta ca omul respectiv sa devina fiu al lui Dumnezeu.

"Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut." Ioan 1:12, 13

"Fiind născuți din nou nu din sămânță stricăcioasă, ci din nestricăcioasă, prin cuvântul lui Dumnezeu cel viu și care rămâne în veac." 1Petru 1:23
Ai dreptate trebuia scris cu D mare pentru ca e vorba de DUHUL SFINT .
<LI sizset="17" sizcache="0">5. Iisus i-a raspuns: "Adevar, adevar iti spun, de nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in imparatia lui Dumnezeu [COLOR=#cd6d30]1[/COLOR].
[COLOR=#004276]Mc 16:16[/COLOR], [COLOR=#004276]FA 2:38[/COLOR], [COLOR=#004276]Tit 3:5[/COLOR]
<LI sizset="22" sizcache="0">6. Ce este nascut din trup, trup este; si ce este nascut din Duh, duh este

Eu insa va spun voua ca Ilie a si venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au facut cu el cate-au vrut; tot asa va patimi si Fiul Omului de la ei.

In acest verset este aratat clar numele lui Ilie si IISUS vorbeste de Ilie pentru ca ii pronunta numele si nu de Ioan .

Atunci cum ar fi putut acei oameni sa ii faca lui Ilie ce au vrut ei cind Ilie nu era in trup ci Ioan ?

Aici e vorba de patimirea in trup pentru ca IISUS spune ca la fel va patimi si EL de la aceeasi oameni care au facut ce au vrut cu Ilie.
Reply With Quote