View Single Post
Vechi 08.06.2010, 15:14:05
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mateo45 Vezi mesajul
Te salut vsovivi,
La fel ca si tine cred neindoielnic in Cuvantul Lui Dumnezeu de la Pucioasa; de altfel am postat acum vreo 2 ani la topicul Schimbarea la Fata a Domnului, topic ce a fost sters, unde eu am postat mesajul Domnului din ziua Schimbarii la Fata a Sa - poate-ti mai amintesti. Revin, prin a te incuraja in a sustine aceasta credinta a noastra pe care unii o contesta, fie ca nu au citit niciun mesaj (eu le-am citit aproape pe toate), fie sunt prea mandrii, prea indiferenti, doarind doar o polemica pe aceasta tema, dupa cum vad mai sus, unde unii vor sa-si etaleze niste “expresii si ceva cunostinte de religie, ortodoxa”, punand accent mai mult pe a-si impune si epata o credinta proprie – nu ca ar fi rau.
Nu am de gand si nici puterea unor replici, (...)
.................................................. .............

Dragul meu Mateo45, îmi amintesc, și țin minte că ți-am răspuns că sunt oarecum sceptic referitor la profețiile preotului Alexandru, deoarece mi-e frică de recensământ, de guvernul de uniune mondială, de cei 3 ani și jumătate, de cutremur, de bombele de ucidere în masă, dar și de „extratereștrii”... și de ceata îngerească nr.10, dar chiar și așa sceptic, referitor doar la proorociile acestui preot Alexandru, tind să cred totuși o parte din proorociile date lui, căci îmi par Adevărate; pe altele, dintre proorociile date lui nu cred că le prea înțeleg și mi se par cusute cu ață albă între Catolicism și Ortodoxie... prin greco-catolicism...

Totuși cum Credința Hristofilă, este singura valabilă nădăjduiesc să rămânem de partea Cuvântului lui Dumnezeu până la sfârșit, și în clipele morții, ale durerilor, dar și după aia, căci dacă ai observat, lucrurile astea, tot ce se va realiza sunt într-o continuă luptă a Domnului împotriva duhului rău care ne bântuie și care va păcăli pe oameni fie direct fie prin alți oameni până acolo încât îi va face să se îndoiască și să se lepede de Credință mai devreme sau mai târziu până și pe cei aleși... sau o să-și piardă ori capul ori inima și după cum se vede mulți din trăitorii Cuvântului lui Dumnezeu se leapădă, se întorc la gLume și îmbrățișează cu brațele deschise răutățile și păcatele din gLume...

Deci vezi dumneata, problema este foarte spinoasă și viața ce urmează este groznică până se ajunge la Viață Curată pe pământ, căci e vorba despre cele 3 zile și 3 nopți de apostolire a oamenilor, este vorba despre focul ce va veni și ispitele și despre îndreptare, și se arată că insectele rele și mândre și sataniștii și păcătoșii cei spurcați și mârșavi se vor topi... deci vezi dumneata, că nu poți fi entuziast fără să te cutremuri cu adevărat căci până la viața aceea îmbunătățită avem înainte trecerea prin foc, prin păcură, prin pădurea uscată... iar dracii și demonii vor face ca focul să fie cât mai amarnic... și nu se știe de partea cui vei fi găsit... deci nu aș vrea să mă aflu nici printre cei distruși și nici printre cei ce scapă văzându-i pe cei distruși cum se distrug, ci dacă se poate aș vrea să fie numai și numai bine pentru oricine, și mai ales și pentru mine...

Dar cum spunea Domnul nostru Iisus Hristos: „Pătrinte, dacă este cu putință, depărtează de la Mine paharul acesta...” și despre ce pahar crezi dumneata că era vorba de transpira cu sunge? Pe cine i-a cerut satana ca să-i cearnă?

Deci dragul meu coleg, mă bucur că crezi, dar să nu te aștepți că urmază binele ci doar răul... și abea abea... doar așa, crezând și nădăjduind și iubind, în mare Taină, abea abea, după aceea, dacă vom reuși de a nu ne lăpăda și noi nu prin meritul nostru ci doar pentru că se va milostivi Domnul de noi, vom ajunge la bine... căci iată că eu cu niciunchip nu sunt mai bun decât cei care vor fi arși pe deasupra... ci mai rău... și iată că sunt un tânăr putregai, moșul tânărul putregaiul, mânca v-ar Raiul. Și din păcate eu nu zic doar așa ca să mă ia alții că veziDoamne că iată se dă smerit ca să-l imite pe părintele Cleopa... nu ci chiar sunt plin de patimi... amare... care necesită multă răbdare prin foc și răcoare, căci ori că ești rece, ori că ești fierbinte, tot în călăudiceea semiramidei ajungi prin neascultare și trădare căci o să ne închinăm păcatului... și acolo e „bine”... că e dolce... dolce non fa niente... și e plăcut...

Iar în Cuvântul lui Dumnezeu s-a scris că doar la Vladimirești, la Arsenie Boca, la Maglavit și la Sfânta Cetate a Noului Ierusalim e lucrare, e proorocie, deci restul nu e de la Dumnezeu și dacă te-ai închinat, adio.
Dar este scris și că Domnul mai merge pe la unii sau alții Care Îl cheamă cu credință și îi cântă. Deci tare mă tem că restul, prooroilor, vor fi furi și tâlhari... cărora Domnul le va spune plecați de la Mine toți cei ce lucrați fărădelegea.

Dar ca să putem birui de la Domnul toate lăsați-vă dragii mei frați deranjați de cel ce vă cheamă la muncă, la purtarea Crucii, și nu mai faceți mofturi „înțelepte”... așa ca mine ca să nu vă putregăiți și voi... că nu e bine cu atâta minciună și răutate ci e calvar pus la cale de ăia amăgiți de duhul rău.

Deci dragul meu, după harul credinței urmează etapa de a fi Credincios! Credincios veșnic de a-L trăi pe Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu.

Și să nu uităm că antichrist, cel dintr-o desfrânată evreică se va recunoaște numai pe sine ca Dumnezeu la simbolul credinței, acolo unde este vorba de Iisus Hristos...

Deci e vai de capul nostru că nu e ușor la a ajunge la Cunoașterea de Dumnezeu... și pe drum sunt multe prăpă-stii...

Dar nu vă temeți, ci mergeți tot înainte căci Însuși Domnul este cu poporul Său în mijlocul poporului Său.

Așa că dragul meu Mateo45, mă bucur că ai reușit să citești toate mesajele, că eu abea abea de pot citi câte un mesaj pe zi... din cele mai vechi, și mai scurte... iar până a le pricepe, trebuie să le citești de 100 de ori... Și chiar dacă am citit, am rămas cu zero căci am memorie mică mică așa ca de bibilică...

Și încă o chestiune, cine a mai văzut o tiranie din moment ce chiar și în rai au fost toate la alegerea omului... și el a ales moartea... așa e și acum... Domnul luptă din greu cu duhul rău, dar libertatea și alegerea omului e sfântă, așa că nu are cum să mă entuziasmeze o tiranie divină, o prohibiție... ci prohibiția o face Duhul Sfânt, Harul, pentru cei ce se înroleză în Domnul, căci acolo este interzis păcatului... în Noul Rai din Eden.

Deci nu exclud profețiile preotului Alexandru dar acolo unde se amestecă duhurile, duhul păcatelor cu Duhul Sfânt, biruie în om păcatele, căci spune păr proor Arsenie Boca pe undeva: condiția rugăciunii permanente cu cele 3 etape ale sale este ca să nu se amestece ea cu patimile, fiindcă vor birui patimile, așa și cu proorociile: dacă se amestecă ele, biruie proorocii mincinoși. Căci nu împlinirea proorociilor este esențială pentru om ci mântuirea de păcatele sale prin dobândirea sfințeniei și cunoașterea Lui Dumnezeu... a milostivirii Sale și a smereniei Sale Tainice.

Deci mă rog să nu ne amăgim printre proorocii! Și au și întrebat ucenicii:
-Să zicem să se coboare foc peste cei care nu ne-au primit?
Iar Domnul i-a mustrat și i-a întrebat:
-Ai cărui duh sunteți voi și care duh grăiește prin voi? Au doară nici acum Filipe nu știi care este chipul Tatălui?

Deci departe trebuie să fie de ucenici bucuria pentru răul aproapelui dar și frica de ispisisikaa cea neagră care te va ajuta să te răcorești păcătuind sau să te încălzești iubind gLumea.

Last edited by vsovivi; 08.06.2010 at 15:20:16.