View Single Post
Vechi 08.06.2010, 18:22:52
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 223. Alte profeții mincinoase care elogiază Noul Ierusalim de la Pucioasa

223. Alte profeții mincinoase care elogiază Noul Ierusalim de la Pucioasa (III)

Cultul Hristofil va fi prezentat 6 luni spre cunoasterea românilor; celelalte popoare vor lua sa studieze Evanghelia de Foc (Observația 35: aici este plasat un link la situl http://docs.google.com/Doc?id=dcrk8xxw_83b5kxcc4, care reproduce citate din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa de unde rezultă clar că Evanghelia de Foc este Evanghelia Pucioșilor, al Treilea și Cel Mai Nou Testament. Cităm din mesajul pucioșilor:
„A fost cartea cea dintâi, pe care Eu am dictat-o lui Moise, alesul Meu; fir cu fir i-am dictat-o, toată facerea lumii și tainele ei, [...] Și a fost apoi cartea cea de a doua, pe care am dictat-o Eu, Domnul, apostolilor Mei, lăsând prin ea cuvântul Meu peste pământ. [...] Și te-am ales pe tine, popor care erai scris ca să fii pentru Mine și pentru învierea ta și a lumii, și am așezat în mijlocul tău un vas curat, ca să te uiți în el și să te speli din el, căci în el a fost apa cea vie, a fost cuvântul Meu întru izvor ceresc. Și iată, așa am lucrat cartea cea de a treia, pe care v-am dictat-o vouă și pe care n-am sfârșit-o de dictat, căci acest izvor curge din tronul Treimii cerești și va să inunde pământul cu viață și cu împărăție de cer și de nestricăciune pe pământ.”)timp de 3 ani. Aceasta va fi cunoscută de toata lumea, în două ediții (Observația 36: Cele două ediții ale Cărții Șfinte a Pucioșilor au apărut în anul 1995 și respectiv în anul 2006): una pentru initiati și una pentru poporul simplu; și de tot cosmosul (alte civilizatii, lumi paralele) după Judecata de Apoi. (Observația 37: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la București elimină precizarea “lumi paralele ” care apare după expresia“alte civilizații”, cosmetizând astfel, încă odată textul original)

Cât de curând, forma ideală de trăire va reveni pe Pamânt.
Perversiunile și curvia vor fi înlaturate.
Fiecare trup omenesc este un templu al lui Dumnezeu.
Fiecare preot care slujeste sincer Sfânta Liturghie și Sfintele Taine este un altar dumnezeiesc.
Viețuirea pe fața pământului va mai dura 30 de ani (până în 2022) Până atunci TOATE NEDREPTĂȚILE VOR FI CURMATE. (Observația 38: Interesant este că această frază apare substanțial modificată în situl lui MIH-Messia de la București. Aici ea apare astfel:
“PINA LA FINAL (cit timp va mai dura vietuirea pe fața Pământului, pâna în 2012) TOATE NEDREPTATILE VOR FI CURMATE.”
Explicația acestor inadvertențe între una și aceeași proorocie, prezentată de către susținători diferiți, rezidă probabil tocmai în îndrăzneala ei de a avansa o cifră care se poate repede verifica. E de presupus că varianta originală este ce care avansează cifra mai cunoscută și mai vehiculată de 2012, dar pe măsură ca acest an se apropie fără prea mari speranțe că va fi diferit de cei care deja au trecut, tentația de a împinge “proorocia” cât mai departe devine irezistibilă. Altminteri, pentru anul 2012 nu mai e mult de așteptat. După ce va trece și anul 2012, atunci ultimii sceptici în a cota această “profeție” ca o însăilare semidoctă de aberații vor fi nevoiți să se plece în fața rușinoasei evidențe că s-au complăcut în a fi amăgiți)
Timp de 3 ani și 6 luni - cât va dura filmul de deasupra Noului Ierusalim din Romania - (Observația 39: Având în vedere că viețuirea “va dispărea în anul 2012”, înseamnă că cei 3 ani și șase luni de vizionare a “filmului” de către toate popoarele vor fi anteriori anului 2012, deci cel mai târziu “filmul akashic” va începe să fie rulat pe cerul Pucioasei la jumătatea anului 2009, și va sfârși în decembrie 2012. Probabil că unii l-au și văzut, că e deja cam un an de când trebuia să fi început spectacolul! Nu avem însă cunoștință de vreo recenzie, vreo critică sau vreo reacție cât de mică, așa încât să ne putem pronunța asupra efectelor lui instructive și moralizatoare) vor fi pe fața Pamântului perturbări și încercări nedorite, dar apoi va veni pacea. IISUS HRISTOS, ILIE, ENOH și apostolul IOAN Evanghelistul, PRIN FLACARILE FOCULUI DE LA NOUL IERUSALIM, VA VOR VORBI 3 ZILE ȘI 3 NOPTI, ÎN MARTURIA TUTUROR OAMENILOR CARE VOR FI ADUȘI PE CALEA AERULUI DE CATRE DUHUL SFANT SA AUDA ȘI SA CREADA TOATE CELE CE URMEAZA SA SE ÎNFAPTUIASCĂ RAPID PE FAȚA PAMÂNTULUI.
După aceste 3 zile și 3 nopți, cei trei sfinți vor face o liturghie întreită. Din slava cerească vor veni la acel altar improvizat (Observația 40: Improvizat? De ce improvizat? Pucioșii au la Noul Ierusalim de la Glodeni un altar în toată regula, ne-improvizat!) la Noul Ierusalim copilul Iisus și prunca Fecioara Maria, care vor rămâne în mijlocul poporului omenesc spre a ajuta pe toata lumea sa cunoască mila dumnezeiască, sa se vindece, sa se corecteze și sa perfectioneze toate lucrurile care trebuie sa intre în eternitate. CEEA CE NU S-A PUTUT FACE PÂNĂ ACUM CU TOATE MIJLOACELE DE CARE DISPUN OAMENII, SE VA FACE CU AJUTORUL CEL DUMNEZEIESC.
Pentru reusita acestei schimbari - de la o forma neputincioasa a fetei Pamintului la o forma ideala - va daruiesc trei trofee sfinte: BASTONUL LUI AARON, CRUCEA LUI IEZECHIEL și CORNUL DE AUR al lui SAMUIL, CU CARE SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI și prin care omenirea va primi tot ajutorul cel sfant de care are nevoie.
Nu numai oamenii, ci și intreaga natură - împreună cu păsările și animalele - se vor schimba după nevoile cerute de OM; climatul va fi temperat; acolo unde conditiile de viata sunt aspre, cu bastonul lui Aaron se va da o binecuvantare (Observația 41: Dar cine va fi acel OM care se va folosi de bastonul lui Aaron ca să schimbe clima după bunul lui plac?) să se încălzească sau să se răcească vremea, dupa necesități.
Ghetarii de la poli se vor dezgheta datorită vulcanilor, astfel ca oamenii vor putea locui atât la polul Nord (Observația 42: Incultul profet al acestor inepții ar trebui să știe că după dezgheț, la Polul Nord va fi un ocean destul de mărișor, care va putea fi locuit numai de acei oameni care au branhii ca peștii, sau care vor respira odată la 30 de minute, ca balenele!), cât și la polul Sud. Apa va creste ca volum; unele zone vor fi pentru totdeauna acoperite. Scoarta Pamintului trebuie sa se aseze corect pentru a intra în eternitate, fara perturbarile de acum. De aceea, vor veni multe cutremure, iar vulcanii vor schimba mult infatisarea lumii.
Deoarece lumea dezorientata nu poate sa creada ca VA VENI RAIUL PE PAMINT, demonstrativ, MAI ÎNTÂI ROMANIA, UNDE AU REVENIT IISUS HRISTOS ȘI SFINTII DIN CER, VA FI PRIMA SCHIMBATA, de la forma deficitara în care se afla acum, LA O FORMA IDEALA.
Tot ce lipseste Romaniei (Observația 43: deci, inclusiv Basarabia, Bucovina și Cadrilaterul, care odată alipite României îi vor transforma forma deficitară în froma ideală, forma rotundă) va fi adus din cosmos de către Sfinții Îngeri împreună cu cei 3 sfinti și cu încă 100 de miliarde de Sfinti Ingeri din ceata a zecea cereasca (Observația 44: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la București modifică încă odată textul original, până ce rezultă așa ceva: ” va fi adus din cosmos de catre cei 3 sfinti împreuna cu miliarde de Sfinti Ingeri din ceata a zecea cereasca”), care cunosc toate preocupările necesare pe lume pentru a transforma fiecare colț de pe Terra. Vor fi aduse cele mai minunate plante, animale și culturi din cosmos. Recolta va fi bogată. Din materiile prime aduse se vor construi lucrări pentru cultul Sfant, dar și pentru uz lumesc, la o forma atât de frumoasa încât să rămână în muzeul eternității.

ÎNCEPÂND DIN MOMENTUL CÂND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ÎN ROMÂNIA, DUHUL SFÂNT VA ÎNCEPE SĂ CENZUREZE VIAȚA DE PE PĂMÂNT, și toate ambițiile ori faptele negative vor fi retușate fără voia oamenilor. Cei care nu se încadrează în Legea Mea și trăiesc prin ispita păcatelor o viață degradantă din toate punctele de vedere sunt programați să parasească viața în trup și sa treaca în eterna durere (iad) (Observația 45: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la București elimină paranteza “(iad)” din textul original). Rămân doar oamenii care au o conduita demnă, umanitară, care au atașament față de Legea Mea Dumnezeiasca. Aceștia care rămân după TRIEREA care se va face vor fi oameni care vor lucra la RAIUL CEL PAMÂNTESC, împreună cu Sfinții Îngeri, și Întreaga față a planetei se va schimba... (Observația 46: Și atunci se va putea spune cu îndreptățită satisfacție și cu mândrie patriotică: “Mare e grădina Ta, Doamne!”)