View Single Post
Vechi 08.06.2010, 19:22:22
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Imi dau si eu cu parerea.

In primul rand, parerea mea personala vis-a-vis de tot ceea ce-l priveste pe cel rau este ca trebuie sa ne tinem departe, inclusiv de incercarile de a cunoaste diverse caracteristici ale sale.

Nu mai stiu exact cine sau unde a spus, dar mi-a ramas intiparit in minte ca "cei care doresc sa cunoasca pe satana, sau iadul, il vor cunoaste".

Pe de alta parte, daca cel rau este dusmanul, nu inseamna ca ar trebui sa stim cat mai multe despre el ? Orice invatacel in ale strategiei militare ne va spune ca una dintre cheile victoriei este buna cunoastere a inamicului.

Totusi, prefer sa cred si sa las acest aspect de, sa zicem, contrainformatii, pe seama generalului armatei, Cristos, iar eu sa ma multumesc a fi un simplu soldat care indeplineste ordinele cat mai bine cu putinta.

Asa ca voi spune, cu Cristos: Inapoia mea, si fa acolo ce vrei. Imi ajunge sa stiu (si, ca sa fiu sincer, uneori ma ingrijoreaza mai tare, pacatosul de mine) ca imi cunoaste gandurile Dumnezeu.
Daca nu-l cunoastem pe Satana, atunci cum am putea lupta impotriva poftelor si ispitelor lui? Tactica "Daca-l las in pace, ma va lasa si el pe mine" nu tine aici. Satana persista, e perseverent, niciodata nu se lasa de atacurile lui, iar daca nu-i invatam tacticile s-ar putea ca exact ele sa ne fie caderea.

Nu stiu exact care este vorba despre acel citat pe care l-ai oferit, insa aici este vorba de a cunoaste tacticile sale, nu pe el ca fiinta. Sa fim seriosi, ce om normal la cap ar dori sa-l cunoasca pe Drac? Chiar ar vrea sa-i vada hidosenia sa teribila? Pai ar innebuni intr-o clipita.

Apropo, noi nici soldati nu suntem. E vai de capul nostru. Soldatii sunt ingerii si arhanghelii

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote