Citat:
În prealabil postat de Mircea HetP
am trimis și eu un ajutor azi dimineață la părintele Nicolae, prin WESTERN UNION,
ieri seară la telefon, părintele a promis că astăzi seară, dumneavoastră domnule laurschepsis,
veți posta poze cu biserica, părintele și familia acestuia
astept pozele promise
pe viitor ca oamenii să nu mai vorbească atât, puneți vă rog copie după buletin, ceva acte care să ateste că nevoiașul are probleme, și poze cu omul și familia sa
astfel cei care vor să ajute, se pot decide mai ușor dacă vor să ajute sau nu
fotocopii după acte oficiale și poze fac clar că nu e vorba de nimic necurat iar cine vrea să ajute o poate face fără să se înșele
cu respect, Mircea HONORetPATRIA
Doamne ajută!
|
Doamne-ajuta!
Dupa ce am postat fotografiile am vazut postarea fratiei tale. Copie dupa buletin nu am.
Poate ca este indreptatita acea lista de acte, dar cand omul are sotia in starea in care v-am spus, eu nu o sa il trimit dupa facut copii. Cine crede ca doar asa il poate ajuta, sa ii ceara parintelui si mi le va trimite ca sa le afisez sau le va trimite parintele direct celor ce le solicita.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|