BUNA,draga mea CATISMA sora intr-u Domnul,scuze ca nu am putut sa-ti raspund imediat...dar am avut probleme de ordin tehnic...ma intristeaza sa aflu despre tine ca iti merge asa ...stiu ce chin tragi,si te pomenesc in rugaciunile mele sa fii,iertata,sa fim iertati cu totii....da este adevarat ca aceste fenomene inexplicabile mintiilor noastre omenesti,atat de limitate totus...sunt ca un virus,care pleaca,atunci cand te rogi...........si revine cu noi atacuri cand rugaciunea slabeste...si sa stii draga mea sora ca nici mie nu mi-a fost usor,pentru ca noaptea cand nu puteam dormi ca si tine acum,daca tot nu puteam dormi........imi puneam o esarfa pe cap........si incepeam rugaciunile si mataniile,insotite de lacrimile caintei,imi sfinteam toate colturile casei cu apa sfintita,in semnulSFINTEI CRUCII in fiecare seara dupa asfintitul soarelui, si citeam printre lacrimi rugaciunile ,aflate pe sitteu de rugaciuni,atat de frumoase si atat de folositoare.....si incetul cu incetul am inceput sa uit,chinurile prin care am trecut,dar nu am renuntat in a ma ruga zilnic de cate ori am timp...si nu voi mai renunta,pana la sfarsitul vietii mele,pentru ca a trai o viata,fara DUMNEZEU este a umbla ca un .........mort printre vii....nu ai nici o tinta nu stii incoto te indrepti....iar noi care am trecut prin asa ceva......stim acum si pretuim,importanta LUI DUMNEZEU ,prezenta LUI in viata noastra,asa ca nu dispera draga mea,persevereaza in rugaciunii si posturii,aprinde cate o lumanare cand te rogi,mai cu seama noaptea,se spune ca rugaciunile sunt mai puternice la mizul noptii,asa cum fac sfintii calugari,sper ca din tot sufletul data viitoare sa-mi dai vesti bune,adica ca te simpti ...mai bine......iar in ce priveste planul tau de a te retrage din lume ,eu daca imi permiti as zice sa mai ai rabdare,putin....pana vei incepe sa te simpti mai bine....iar mai apoi sa poti judeca la "rece" ce doresti sa faci,si daca asta este menirea ta....desigur....ca este bine sa te duci pe acolo de cate ori simpte sufletul tau nevoia,si eu as face la fel daca as fi in tara....dar din pacate acum nu pot.... si daca imi permiti un ultim sfat draga mea;sa nu-ti fie rusine sa te umilesti a cere mila si indurare de la Dumnezeu atunci cand te rogi,TE vede doar ......EL....in genunchi,cu o esarfa pe cap,si metanii,si sa mai stii draga mea ca eu sunt convinsa ca Dumnezeu ne iubeste foarte mult,daca dupa toate relele care le-am facut......pacatele noastre,totusi are o rabdare nebanuita ,si multa bunatate,iertandu-ne,si acordandu-ne o noua sansa in viatadepinde de noi cat de recunoscatori suntem,si cum ai vom multumi....,BINECUVANTAT ESTE DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU,IN VECII. AMIN.
Citat:
În prealabil postat de Catisma
Mda... Cred că stiu cam care e problema. Am uitat ce era mai important: eu am un angajament luni, o să lucrez cu niste clienti.
De regulă, mă tracasează cam cu două nopti înainte, ca să fiu buimacă bine.
Cred că am spus mai la începutul discutiei, că 2008, de pildă, a fost, practic, plin de incidente de genul ăsta. Fix înaintea angajamentelor de lucru, nu mă lăsa să dorm. 10 sau 15 sau câte am avut, că a fost vorba de-o zi, de două sau de o săptămână sau mai mult, am fost nedormită.
Dar în restul zilelor dormeam. Mă deranja numai înainte de lucru.
Acum e cu de toate. Si înainte de lucru, si după, si între. Tot timpul. Diferenta e, observ, că „între” zilele de lucru, mai apuc si eu să dorm normal, undeva de la 1:30-2:00 încolo.
Am senzatia că după fiecare pas strâmb pe care-l fac (=păcat), deschid o poartă mare, mare, care lasă să intre din ce în ce mai multe probleme, care sunt din ce în ce mai greu de stăvilit.
Altfel nu-mi explic.
În cazul ăsta, foarte dură plată dau eu acum, pentru ce-am făcut astă-iarnă.
|