Citat:
În prealabil postat de seraph
in primul rand, Dumnezeu nu este nici tolerant, nici ingaduitor , este milostiv. Ia uitate matalute si verifica cand a aparut acest cuvintel si in ce forma si de unde deriva. Si totusi , daca-mi pescuiesc informatiile din ape tulburi (de unde ai tras dumneata concluzia asta, numai tu stii ), de ce nu le combati?
|
Le combat Seraph dar incerc sa o fac mai cu dragoste in speranta ca ma voi face inteles.
Dai de inteles ca nu este bine sa fim ingaduitori.
Sunt foarte deranjat de talibanii penticostali si de cei ortodocsi care incita oamenii la ura. Asta e tot. De cand am intrat pe acest forum am vazut mai mult venin confesional decat am reusit sa vad in toti ce 40 de ani ai mei.
Adica, la unii forumisti. Altii sunt oameni normali iar altii sunt niste sfinti.
Am specificat ca e bine sa fim intoleranti cu pacatul dar ingaduitori cu oamenii.
Pentru ca
Dumnezeu este ingaduitor si ne-a poruncit si noua sa fim ingaduitori.
Nu o spun eu si nu o spun penticostalii. O spune sfantul Apostol Pavel:
Sau disprețuiești tu bogăția bunătății Lui și a îngăduinței și a îndelungii Lui răbdări, neștiind că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăință? Romani 2:4
De aceea, vă îndemn, eu cel întemnițat pentru Domnul, să umblați cu vrednicie, după chemarea cu care ați fost chemați,
Cu toată smerenia și blândețea, cu îndelungă-răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în iubire... Efeseni 4:1,2.
Citat:
În prealabil postat de seraph
... stiu foarte bine ce sustine penticostalismul pentru ca unchiul meu este pastor penticostal de multi ani si cunosc ranchiuna si materialele folosite de ei pentru denigrarea "idolatriilor" de tot felul.
|
Iarta-ma dar din postarile tale dovedesti ca nu stii aproape nimic din ceea ce sustine penticostalismul. La fel ca 95% dintre coreligionarii tai. Dar e de inteles, acelasi procent de penticostali nu stie ce inseamna ortodoxia.
Si te-as sfatui sa nu-ti mai denigrezi public rudele apropiate. Probabil o fac altii destul...