Subiect: In Topraisar
View Single Post
Vechi 08.06.2010, 22:04:57
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mircea HetP Vezi mesajul
mă refeream pe viitor, la alte cazuri, când cineva mai cere ajutor, să facă dinainte copiile după acte, fotografii și atunci cine poate să ajute, are toate datele și se poate decide mai ușor

eu am datele din buletin ale părintelui Nicolae, le-am cerut azi dimineață

Doamne ajută!
Doamne-ajuta!

Multumesc, frate, pentru procupare. Sa ne rugam si sa facem cat mai mult ca sa ii scoatem la mal. Daca toti vom fi intr-un gand bun, cu adevarat bun, va fi si Dumnezeu cu noi si ii va scoate din necaz!

Fratilor, nu treceti pe langa cei in suferinta. Caci aceia sunt incercati de Dumnezeu. Iar incercarea este si pentru ei, dar si pentru noi, cei care ii vedem in durere. Ca asa este, o spune insusi Iisus Hristos:

"Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mosteniti Imparatia cea pregatita voua de la intemeierea lumii. Caci flamand am fost si Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; in temnita am fost si ati venit la Mine. (...) Adevarat zic voua, intrucat ati facut unuia dintr-acesti frati ai Mei, prea mici, Mie Mi-ati facut." (Matei 25, 34-36, 40).

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote