View Single Post
Vechi 08.06.2010, 23:11:55
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de savudanmihai Vezi mesajul
De-ai fi in locul lor te-ai trage in teapa?
Ai pus o intrebare foarte aiurita.

Sa fiu in locul lor cum?

- Sa fiu in locul lor deplin? Si cu trupul si cu sufletul lor? Atunci cred ca as fi prea "orb" si ignorant pentru a putea face ceva pentru a scapa din mreaja in care sunt prins
- Sa fiu in locul lor deplin dar sa fi descoperit calea Ortodoxiei? Pai cum m-as trage atunci in teapa ca asta ar insemna sa ma sinucid si sa-mi condamn sufletul la un Iad etern. Din decadenta poti scapa, de chinurile produse de suicid nu!
- Sa fiu in locul lor doar cu trupul? Dat fiind faptul ca doar sufletul tau conteaza nu cred ca ar conta prea mult acest caz.

Am spus eu ceva de tras in teapa sau de ucis? A fi strict, sever, a sti sa inveti disciplina celorlati si a sti sa pedepsesti corespunzator nu inseamna a ucide. Ce fel de mentalitate ciudata mai e si asta? E chiar musai sa dai in extremisme cand te gandesti la Regulament sau la Valorile morale sau la Viitorul tarii?

Adica ceva de genul: "Tu nu porti uniforma? Gata, chemati plutonul de executie! Am gasit un criminal!" ???

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote