Citat:
Īn prealabil postat de forfota
Uite ca se leaga lucrurile. Am "discutat" si eu pe mess cu "fratele" podolski si-mi raspundea intr-o maniera foarte agresiva la intrebari simple si clare.
Se vede ca in cele din urma nu a obtinut binecuvantare de la parintele cu vacuta din moment ce nu a postat nimic in acest sens. Mai mult nu spun!
|
Duritatea raspunsurilor m-a facut si pe mine suspicios dupa o vreme. Am mai fost tentat la un moment dat sa intru pe topic si sa intreb, dar eu eram dintre cei care dorisem sa nu fiu popularizat. Astfel am apelat la un PM si abia cand am constatat ca dupa atatea zile nu primesc raspuns am considerat ca ar trebui sa fac ceva sa nu li se intample si altora.
Ma alatur celor care considera ca pentru un astfel de gest, trebuie sa se dea date clare care sa nu puna sub semnul indoielii pe initiatorul (initiatorii) lui. Nu stiu daca e cazul, dar poate va amintiti de filmul
Filantropica Romanul e foarte inventiv, iar cine o pateste odata, daca nu se rusineaza si isi ascunde capul in nisip, mai atentioneaza si pe altii. Stiu ca e dureros sa fii tinta suspiciunilor, dar n-am vrut si nu vreau sa supar pe nimeni, ci doar sa am certitudinea ca problema expusa a fost reala. Si nu reala in sensul ca acel parintre isi doreste sau are deja o vacuta, ci ca putinul de la noi s-a indreptat sau se indreapta acolo unde s-a facut apelul. E grav ca am ajuns pana si pe-aici sa ne indoim de seriozitatea cuiva, dar cine se stie corect n-ar trebui sa se simta ofensat. Poate voi avea vreodata ocazia sa ajung pe-acolo si sa cunosc povestea de la radacina... Poate nu eu, ci altcineva reuseste acest lucru. Oricum consider ca e important ca toti (inclusiv cei care doar au citit mesajele si n-au putut decat sa transmita parintelui un gand bun) sa aflam daca parintele stie, sau e strain de toate. Deocamdata nu am nici un nume si nici o adresa... Dar... am promisiuni!