View Single Post
Vechi 09.06.2010, 10:26:16
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

5. Există și o versiune a acestui film, comentată, în care se demontează toată scamatoria pucioșească: [COLOR=#0066cc]http://www.noul-ierusalim.info/public/nip.mpg[/COLOR]

Aici cred că ai ghicit: miștocăreala voastră ați pus-o deasupra, comentând răutăcios filmul în scopul cică al „demascării”... Păi nu e clar ce tare o să se ardă toți sataniștii și insectele mândre care or să vă creadă pe voi și filmulețul ăsta titrat? Deci iată că dacă nu v-a ieșit figura cu nămol, vă înegriți voi direct prin pârlire! Asta da îndrăzneală... Păi sigur că nu mai contează pentru voi, din moment ce nu mai aveți ce pierde... păi dacă v-ați obijnuit să huliți, nu vă mai puneți problema: pootorioriorii ce o să se ridice în văzduh ci știți deja că puteți și vă încântă mândria asta că puteți... să huliți... dar pe urmă, la urmă, urmează să se îngroașă gluma și din szmoalăoalăoală o să se ridice putoareaoareaoarea...oarea... savantă. Eu am tot încercat să vă opresc de la înnec dar se pare că n-am cu cine... de aia am încercat fiindcă mi-a fost milă și groază de voi să văd cum vă capturează mereu nebunul de alb.

6. Dacă ar fi adevărată “profeția” lui Arsenie Boca, atunci Noul Ierusalim ar fi la București, și nicidecum la Pucioasa. Oare nici această incongruență nu se vede cu ochiul liber? Și, colac peste pupăză, mai “bate” și cu “profeția” fratelui Alexandru, care tot despre București vorbea, dar nici un cuvințel despre Pucioasa.
Păi păr. prooroc martir Arsenie Boca a mărturisit Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa și dacă nu crezi, mergi la biserica de la Drăgănescu și ai să vezi cât de clar e pictată de Dumnezeu!

7. “Părintele Nicodim” este o invenție grosolană de-a pucioșilor. El pur și simplu N-A EXISTAT niciodată și NU EXISTĂ. Dacă-l cunoști tu, dă-mi și mie adresa, ca să-i spun câteva, ca între cunoscători.

Păi draga mea, nu dumneata ai mărturisit aici pe forum că totuși există un om cu numele Nicodim sau cineva care a scris cartea respectiv dar apoi n-a mai rezistat și s-a întors și el n-apoi? Acum o dai la întors și la retractat? Nu mă fă să caut mărturisirea ta... deci e clar că te joci de-a țara-n bumbi ca să incingi spiritele... la ceartă... și ce artă? Artă marțială. Că marțiană nu mai e că a murit extratereștrii... au căzut cu farfuria că aveau în ea prea multă carne... de creștin.

Last edited by vsovivi; 09.06.2010 at 10:49:12.