View Single Post
  #9  
Vechi 09.06.2010, 11:45:42
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.210
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Este prea mult calcul. Rugaciunea trebuie facuta "in duh si in adevar".
Roaga'te cum si unde poti, dar fa'o din inima, cu gand bun si cu dragoste de Dumnezeu si de aproapele.

Plus ca, a te inchina in fata lor, necredinciosi fiind, este posibil sa le fie de folos lor. Nu stiu ce sa zic. Daca sunt oameni seriosi, pot face liniste cateva minute, pentru tine. Parintele Nicolae Tanase spunea uneori ca sunt cazuri in care nu trebuie sa ascundem cele firesti. Rugaciunea de dimineata si cea de seara sunt randuieli bine stabilite, iar nu eforturi personale tainice. Cine vrea mai mult de atat, sa lucreze tainic, insa cele firesti pot fi facute la vedere.

Treaba asta cu "e bine", "nu e bine", "dar daca..." poate deveni obositoare si ne poate distrage atentia de la esential.
Problema este ca negresit te vor lua in deradere si vor spune cuvant rau impotriva ta, distragandu-te de la rugaciune.

Totusi cred ca nu e ceva rau atata timp cat o poti face fara sa te lasi influentat de cei din preajma.
__________________
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote