View Single Post
Vechi 09.06.2010, 13:03:57
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Explicațiile și interpretările fanteziste puse de MM roata bicicleta care mi-a desfundat ghiuveta și vine mirosul de la subsol, sub titlul :
„Alte profeții mincinoase care elogiază Noul Ierusalim de la Pucioasa (I, II și III)”,

nu mai are rost să le comentez și să mă cert că apoi urmează ceartă și ceartă și o să vă copleșesc cu argumente. Ce artă? Păi e vorba de artă marțială, că marțienii au căzut cu farfuria... nu mai repet că e scris mai sus referitor la îmbuibarea cu carne de frate.

Deci trebuie să citești corect dar și printre rânduri proorociile și să te rogi să-ți descopere Domnul sensul Adevărului... că nu-i exclus ca profeția lui Alexandru să fie adevărată, dar e viceversa adică așa ca pe la Daniel, deci nu e de bine ci e de rău, că Alexandru pare a fi tocmai „Alexandru Macedon”. Iar anul 2012 nu știu câtă relevanță poate să aibă, dar vremea plinirii proorociilor, nimeni nu o știe, decât Dumnezeu, iar ziua aceea, decât Tatăl...

Deci nu vă jucați cu proorociile că s-ar putea să vă pârpârliți, ci mai bine „mâncați iarba pe care o cunoașteți”. Dar asta nu înseamnă să vă arătați mereu talentele de contrazicători... ci să haliți bine.

Așa că nu are rost să descifrez amalgamul periculos pe care cică l-ai „demascat” transformând toate proorociile în terci pentru accedie (porcul mistereț care sparge gardu* să dea buzna înapoi la troaca plină cu lături) ca să ne înveți dumneata cum trebuie să citim ceea ce citim ca să ... ca să ... ca să nu mai credem niciodată o cirtă sau o iotă... din Cuvântul lui Dumnezeu. Nu are rost, că învârtind gulașul nu se face din el mâncare de post ci tot un fel de gulaș rezultă doar că ceva mai bine... „învârtit”... adică ceva mai savant cum s-ar zice, mai aristocrat fiindcă se pârpârlesc mai bine amestecăturile.

Dar eu cred totuși că mare parte din proorocia lui Alexandru este despre împăratul roșu și Harap Alb... dar și despre ăla negru... că cel alb nu e adevăratul împărat Alb ci e nebunul de alb ce capturează regina neagră pentru veșnicie... dându-se împărat și proletar, sărac și cinstit, că altfel cum... așa ca mine, vrednic păcătos, sau vrednic hulitor... scrâșnind ceva rămășițe de carne printre dinți... căzută din farfuria marțienilor, care și ei au murit că li s-a îmbuibat farfuria și s-a oprit învârteala, și au căzut... la americani, iar englejii cu aceiași excaliblur se tot joacă la nesfârșit și cu regele Arthur pe care l-au scos din joben tocmai pe vremea lui Robin Hood. Deci lucrurile sunt ceva mai greu de priceput, și nu e așa ușor cum crede MM că vede... ea și Mihăilă, că nu o să vadă ei ci o să ajungă exact așa ca Lolec și Bolec cu mașinuța roșie.

Last edited by vsovivi; 09.06.2010 at 13:45:13.