View Single Post
Vechi 09.06.2010, 13:09:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Sa iubesti inseamna sa nu-ti mai apartii tie, ci Celui care te-a iubit atat de mult incat a renuntat la Sine pentru tine. Sa lasi in urma tot si sa socotesti totul ca pe un gunoi fata de dragostea Lui nespus de mare. Sa nu-ti mai pese cand altii iti vor scuipa obrazul pentru ca nu esti asemenea lor. Sa stii ca esti bogat pentru ca-L ai pe El si in afara Lui nu mai exista nimic.

Sa iubesti inseamna sa uiti de tine. Sa stii ca ai nevoi si dureri si lipsuri, dar sa le uiti penru ca ale altora ti se par mai mari si mai importante. Sa alegi sa traiesti printre oameni rai, care stiii ca te vor lovi, dar tu sa vrei sa le slujesti cu iubirea lui Hristos, intelegand ca ei sunt carne predispusa la pacat . De aceea lovesc si tocmai de aceea au nevoie de ajutor.

Sa iubesti inseamna sa calci pe tine la fiecare pas, sa refuzi sa fii un canal pentru rau, iar daca raul este aruncat spre tine tu sa transmiti mai departe binele. Sa stii ca e destul rau in lumea aceasta si sa-ti fie frica sa mai faci si tu altul.

Sa iubesti inseamna sa zambesti cu dragoste chiar daca inima iti este sfasiata de lovituri. Sa te apleci lasand raul sa treaca pe deasupra ta, lucrand pentru mantuirea altora ca sa nu fie aruncati in iad. Rugandu-te, sperand, luptand, plangand, suferind si iar rugandu-te...

Iubirea inseamna jertfa...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote