Citat:
În prealabil postat de carmina
Mi se pare corecta si normala atitudinea dvs.; in momentul in care ceri ajutor, fie si prin intermediul altor persoane, este absolut normal sa dai anumite date si sa prezinti starea de fapt a lucrurilor in care doresti sa fii ajutat.
Intretinerea unui aer cat mai misterios si replici de genul celor care tin de confidentialitate, nu-si au rostul aici. Atunci cand ai hotarat ca trebuie sa ceri ajutorul altor persoane, inseamna ca, de fapt, recunosti o stare de neputinta proprie; or, pentru asta, e nevoie de ceva smerenie.
|
Poate, public, pe forum, nu se pot scrie prea multe date. Dar situatia devine neclara cand "vorbesti" direct cu podolski pe mess si te jigneste cand ii adresezi intrebari care sa te lamureasca. Acestui preot, din moment ce nu are nicio sursa de subsistenta (ca doar de aceea se luase initiativa cumpararii unei vacute), poate ii sunt de folos alimente. Sunt destule persoane ce pot ajunge direct la Manastire la parintele si pot face donatii acolo. Cand am intrebat unde este Manastirea, cum se numeste parintele si alte asemenea "obraznicii", nu-mi venea a crede ce cuvinte umilitoare citesc din partea lui podolski. Raspunsurile lui la intrebari erau "da' tu unde stai? De unde esti? Ai salariu mare? Cat poti da, spune repede ca sa fac calculul? Ii trimiti azi, sau maine?" (astea-s din cele cuminti )etc. etc. etc.