Nu știu mai nimic de Jacob Lorber dar cred că el este profetul sau proorocul mincinos care a fost prins în vrăjeala și fascinația satanei și împreună cu fraierii vor amesteca proorociile. Seamănă cu Enghels, și vrea să se erijeze peste Cuvântul lui Dumnezeu și peste România, căci el vorbește de la satan, de prin anii 1866, deci mai înainte ca să grăiască cele 7 Trâmbițe Apocaliptice de la Dumnezeu... aruncând în derizoriu pe sf. Ap. Ioan Evanghelistul și Apocalipsa și dând apă la moară oamenilor de știință, savanții aristocrați mincinoși, și la toți vrăjitorii moderni. Deci tind să cred că preotul Alexandru vorbește în proorocia sa cu dublu sens, amestecat, atât de la satan asemenea lui Jacob Lorber pe care pare că îl confirmă cât și despre ceva din viitor față de anii 1992 și care poate fi Adevărat din moment ce se putea informa din cartea Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioas... și iată cum iese în fraieri sinteză a minciunii căci se amestecă toate folosindu-se de Adevăr ca să întroneze minciuna, iar a despărți Lumina de întuneric și a ajunge omul la Cuvântul lui Dumnezeu e foarte greu, căci trebuie să trăiești ceea ce a cerut Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și Domnul nostru cere imposibilul și nu doar așa să lucrezi fărădelegea cea mare, deci e fiasco pe toate liniile în mintea și inimile voastre dacă lăsați să se amestece proorociile și vă cuprinde entuziasmul, căci și dacă citiți doar scripturile vă puteți rătăci, darmite atunci dacă se amestecă păcatul cu sfințenia... și confundați Păstorul cu lupul îmbrăcat în haina sfântă... Deci dacă preotul Alexandru vorbește și din Adevăr căci avea de unde să știe el sau duhul ce-i insufla lui, Lorber ăsta, Jacob Lorber am impresia că este profetul mincinos, adică proorocul satanei și al gLumei.
Last edited by vsovivi; 09.06.2010 at 16:03:12.
|