View Single Post
Vechi 09.06.2010, 18:05:28
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

te-ai cam inflamat sau mi se pare mie?

Citat:
În prealabil postat de mrsadic Vezi mesajul
da-mi si mie o sursa valida ...valida inseamna un articol dintr-o revista stiintifica cotata la nivel international
=> esti glumet ...adica ilogic ,tu imi ceri ca eu sa merg la o firma,de exemplu , Windows si sa-ti aduc o recomandare stampilata de ei din care sa reiasa ca firma Windows e cea mai proasta si neprofesionala firma de pe piata si recunoaste ca i-a inselat pe toti cumparatorii sai ?sau mai simplu ,sa vin la tine sa-ti cer o adeverinta prin care recunosti ca esti cel mai prost om de pe forum. asta apropo de apel la o autoritate infailibila formata din oameni ; daca nu stiai ,asa ceva nu exista...ce jalnic ,tu nu pui la indoiala nici un articol aparut intr-o revista stiintifica ?adica tu crezi cu premeditare orice ar aparea acolo ...ce se intampla in mintea ta este CREDINTA PURA in oamenii de stiinta ,e ceva religios ,n-are treaba cu discernamantul ,esti doar un robotel setat sa accepte si sa nu puna in discutie ,orice iese pe gura unui om de stiinta .si tu acuzi la altii (la crestini de exemplu) ca ei cred intr-un Dumnezeu??? dar tu crezi in omul infailibil ,eu cred in Dumnezeul infailibil ,care e mai penibil dintre noi? chiar exista om infailibil ? ai ceva dovezi in privinta asta?

Citat:
În prealabil postat de mrsadic Vezi mesajul
3.nu colegu, nu e involutie..renuntarea la blana a fost ceva necesar...sunt mai multe teorii in ceea ce priveste aceasta.cateva dintre

inca o dovada de ilogica abisala a evolutio-ateilor ...in evolutionism , teorii diferite ,dovedesc acelasi adevar unic ,pe cand in spiritualitate ,mai multe religii dovedesc ca nu exista nici un adevar(Dumnezeu.)

Citat:
1.caracter neotenic, evoluat pana la capat(mai sunt cateva la om);
ia sa vedem niste referinte despre caracterul neotenic "evoluat pana la capat" niste linkuri ceva sa vedem despre ce vorbesti (sper ca nu e un argument "asemanator " cu al vulturilor plesuvi .sau al cocosilor domestici plesuvi care sunt asa pentru ca mananca numai mortaciuni de grau,porumb si altele...aaa si ....mortaciuni de rame negre care infecteaza foarte grav.
Citat:
2.evoluand intr-o specie care avea camin fix(pentru ca s-a ajuns la formarea de perechi fixe pentru a se evita conflictele dintr masculi si deci a caminului), pierderea blanii a fost necesar, pentru a scapa de paraziti, care era o problema; 3.prin pierderea blanii se evita inbolnavirea din cauza mizeriei(uite-te la vulturi plesuvi care au gatul gol pentru a nu se imbolnavi de la cadavre); 4.o data cu descoperirea focului, nu mai era necesara blana; 5. semnalizare sexuala si specifica (mai sensibila la pipait etc); 6. teoria acvatica..sunt multe argumente in favoarea acesteia..toate aceste teorii nu se contrazic, ci pot fi privite ca mai multe motive pentru renuntarea la blana
camin fix , foc, lipsa parazitilor,mizeria ? cred ca ai confundat borcanele argumentele astea le-ai luat de la nivelul de trai la limita de subzistenta ,pe care nici azi nu reuseste "lumea moderna" luminata de oamenii de stiinta sa-l asigure decat unei parti mici a populatiei globului . te-ai gandit mult pana sa scoti perlele astea ? sunt sigur ca ai si argumente experimentale .

speculatiile de 2 lei le numesti tu stiinta ? dar ce sa ne mai miram cand spuneti ca crocodilul devine barzoi daca se screme indeajuns de multi ani...

comparatia cu vulturii e de premiul nobel pentru prostie : noi probabil am pierdut blana ca foloseam un cadavru in putrefactie drept pat si ne inveleam cu alt cadavru in putrefactie,asa incat tot corpul sa scape uniform de blana.

tu habar nu ai ca inseamna stiinta . stiinta e producerea aspirinei ,calculatorului,tancului,E-urilor mai mult sau mai putin nocive , ingineria genetica azi (cu experimente de azi nu cu povesti despre ce a fost nu stiu cate miliarde de ani in urma.)
=>evolutionismul e doar un imbecil imbracat in haina stiintei la care stau si casca unii gura din cauza halatului ,e hotul imbracat in politist ;evolutionismul e o religie anti-crestina(a vrut sa demonteze Biblia dar au fost atat de prosti ca au demontat-o 100% ,ei n-au stiut ca si nebunul tot mai spune ceva adevarat? dar ei au vrut sa demonstreze ca cine a scris Biblia probabil ca nu era din lumea aceasta ,au demonstrat opusul a ceea ce au vrut...n-or fi ei mai destepti decat Dumnezeu.

Citat:
SI APROPO CINE A ZIS CA ERAU MAIMUTE ACUM "MILIARDE DE ANI"???? :)) Pe care planeta ???
->se pare ca ateii evolutionisti nu gasesc saracii dovezi crestine de acum 2000 de ani ale existentei lui Iisus si veridicitatii Bibliei dar ei stiu ce s-a intamplat acum miliarde de ani ...TARE ! cand un evolutionist incepe o fraza cu :" ACUM X(zeci,sute) de milioane de ani, fiti pregatiti,ca urmeaza o poveste fantastica evolutionista.

Citat:
ZICEAI CA NU SUNT PROBE.....Iata:

“O șopârlă .........
de cand ma chinui sa spun ca evolutionistii "umbla cu soparle" ,iata tu ai demonstrat acest lucru la propriu si la figurat.

=>penibil, uitati proba evolutiei... dupa ce se dovedeste falsa , dupa un timp iar ii vezi la stiri ..."uitati adevarata proba a evolutiei",dupa ce e demontata si aia....dupa o vreme ...ghici ce anunta evolutionistii?noile viitoare false dovezi ale evolutionismului .