View Single Post
Vechi 09.06.2010, 18:49:59
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Toti ne implicam in psihologie si incercam sa facem un model de educatie pt copii pe baza acestor cunostinte. Indiferent care ar fi raspunsul, ideea in sine este esenta: nu conteaza care este motivatia atata timp cat educatia oferita este cea corecta. Crezi ca tatal meu s-a gandit la idei psihologice si chestiuni de-astea? Nu, bineinteles ca nu. A privit realist viata si si-a dat seama cum ar trebui sa ma modeleze. Iar ceea ce am observat eu este ca lumea, in ziua de azi, toata ziua sta cu nasu-n cartile de psihologie si incearca sa faca asa cum spune cartea pt 'a da' copiiilor lor o educatie corecta, insa se cam pacalesc. Daca un om e ingust la minte si nu stie sa vada realitatea poate sa citeasca si 1000 de tratate de psihologie, tot degeaba: copilul lui tot un scandalagiu si un alcoolic si un depravat va ajunge. 'Aschia nu sare departe de trunchi' Pt a educa un copil asa cum trebuie, inainte de toate parintii lui trebuie sa fie asa cum ei isi doresc sa fie copilul lor. Toate cele bune! Si cu motivatia inainte!:))
Tin sa cred ca badea Gheorghe din satul Cutaresti isi creste copiii mai bine decat cei "cu nasu-n carti de psihologie", si asta pentru ca este un om simplu, cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote