View Single Post
Vechi 09.06.2010, 21:23:24
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de idealist Vezi mesajul
Dupa 14 ani am fost din nou la manastirile si bisericile din aceste zone.
Mai intai am fost la Manastirea de maici si centrul pentru batrani infiintat de parintele Iustin.
Apoi am fost la Manastirea Petru Voda. Aici m-a binecuvantat un calugar. M-a uimit limbajul sau foarte modern. Apoi am cumparat ceva de la pangar. Calugarul de acolo era foarte rece si distant. Am aflat ca parintele Iustin era la Centru.
Apoi am fost la Sihastria. Aici am fost la catedrala, biserica si paraclis. Am fost la mormantul parintilor Cleopa si Balan. Am atins pamantul la parintele cleopa si am sarutat icoanele parintilor. Manastirea prin biserica doi, trei calugari.
Apoi am fost la Secu. Am cumparat de la pangar si am fost binecuvantat de un calugar ce parea voios. Calugarul de la pangar parea interiorizat.
Am fost apoi la Boroaia si am aprins o lumanare la moastele parintelui Argatu.
Apoi am fost la Manastirea Madarzac o manastire de maici.
In final cred ca nu-mi place muntele. Nu am mai simtit atmosfera de sfintenie de la manastiri ca alta data.
Mi-a lipsit intalnirea cu un parinte duhovnic care sa ma sfatuiasca si vazandu-ma sa-mi stie problemele.

Ai fost in "casa parintelui Iustin" si nu i-ai simtit prezenta? Ai fost la Sihastrie si nu ai simtit "raiul" acolo? Nu l-ai intalnit pe parintele Ciprian?....(parintele Ciprian cred ca este continuitorul Parintelui Cleopa; este un parinte cu mare har)
Imi pare rau pentru tine... Eu cand merg la Petru Voda sau Sihastria, nu mai simt nimic din lumea de dincolo.... Ma simt usurata de toate problemele lumesti... Si Il simt intr-adevar pe Dumnezeu prezent acolo...