Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Dacă tu crezi că amestecând adevărul cu minciuna iese până la urmă adevăr îți reamintesc (că tot pretinzi că te dai tare la matematici) că în logica matematică adevărat+fals dă întotdeauna fals. Așa că nu te mai repezi ca surdul cu capul în tobă să-i aperi pe eretici, dacă nu te pricepi și nici măcar nu-i cunoști.
Cât despre Nicodimul Pucios, crede-mă pe cuvânt că n-a existat nici măcar o zi, e o invenție pucioșească 100%. N-ai decât să faci săpături, dacă nu mă crezi.
|
draga mea frată, de ce mă ispitești, oare crezi că am uitat de momentele de minimă recunoaștere a Adevărului, recunoaștere făcută de către tine aici pe forum când mărturiseai că totuși a existat un oarecare preot din BOR care a crezut în Cuvântul lui Dumnezeu și a scris ceea ce trebuia să scrie Daniela care de teamă a fugit în gLume după fostul ei soț abandonând și neplinind Darul, și așa a pățit și Nicodim, a scris, a plinit, s-a crezut tare și apoi a căzut și el, că s-a întors pe undeva prin gLume... tu ai mărturisit că chiar a extista cineva și numele Nicodim nu e un paravan ca să fugă cineva de răspundere; acum de ce o dai la întors? Crezi că dacă nu mai recunoști Adevărul poți să faci din minciună adevăr repetându-ți suficient de mult? Păi degeaba te programezi învățând să minți și să susții minciuna, ca să-l satisfaci pe nenia cu teoriile și simbolurile mincinoase ca să te satisfacă el lăudându-te înaintea gLumii, degeaba căci cu siguranță ai să-ți amintești cât de curată te-ai simțit când ai mărturisit nu bârfa ci Adevărul pe Cale...
Da, Adevărat + Fals = Fals numai în logica matematică, dar defapt, în realitate, acel +, acea cale de mijloc, înseamnă răbdare pe Cale și atunci la finalul clipei rabdate vom avea așa:
Adevărat + Fals = Ade+ărat / [fals & fals & fals]
Căci ți-am mai spus că matematica este o aberație, exact așa precum e afirmația ta că cică-i cunoști pe pucioși... da, i-ai cunoscut matematic, ai înghițit ''realitatea'' cu mintea ta și cu simțurile tale... și nu e greu să înghiți pilule, pilpilule, pilpilpilule dulci, și frumoase, exact așa de frumoase ca și oglinzile de ciocolată cubică învăluită în rochie de mireasă albă ca laptele și dulce ca mierea, adică ciocolată dată prin făinuță albă, din aia din care se frământă aluatul fariseilor și saducheilor savanți și aristocrați, mari lingviști. Deci ușor ai fost păcălită de cel rău că cică îl cunăști dumneata pe Dumnezeu... ori pe copiii și frații lui... nici ei nu se cunosc darmite dumneata.
Deci acoperirea ereticilor și sectanților și păgânilor e firesc să-i acopăr din moment ce nu sunt mai bun ca ei cu niciunchip, dar a băga Adevărul sub obroc prin a respinge și alunga și minții despre prooroci asta e hulă împotriva Duhului sfânt care nu se va ierta niciodată... Sigur că mai scap și eu câte un huuu sau ce știu eu mai ce, o judecată sau că ar fi mințit sau că ar avea câte o problemă, un pai, o pată, dar măcar apoi îmi pare rău și sufăr... dar eu vorbeam de Amestecul proorociilor, dar la Alexandru, este tocmai un lucru ciudat, este un amestec ce pare învârtit de Dumnezeu căci iată din moment ce vorbește de o nouă evanghelie a lui Ioan Evanghelistul e clar că nu poate fi vorba de minciunile lui Jacob Lorber care a fost satanizat îndelung, după părerea mea, spre deosebire de Verginica, fiindcă ea a fost miluită și învățată îndelung de Însuși Dumnezeu.
Deci pentru mine acest Jorber ce seamănă cu Marx sau Enghels este un fel de nou Mahomed...
Iar cei 7 'patriarhi' din proorocia preotului Alexandru 'Macedon' am impresia că sunt cele 7 trâmbițe Apocaliptice, deoarece infailibilitatea lor nu este a lor ci a Cuvântului lui Dumnezeu, în sensul că este sigur mântuitor pentru cel ce ascultând se desăvârșește conform cu El.
Dar problema apare în viceversare, căci deși mesajul este foarte dureros și tiranic și Adevărat oparecum, el este îmbrăcat într-un fluid dulce... exact cum scrie acolo la Apocalipsă, în gura ta e dulce ca mierea dar îți va amărâ pântecele... deci s-ar putea ca Alexandru preotul să fie 'îngerul cu cărticica'. Sau oricum mesajul lui are caracteristicile acele cărticele, ce a luat-o sf Ioan Teologul din mâna îngerului ce stătea cu un picior în mare și unul pe pământ.
Deci întotdeauna voi apăra pe oricine, dar nu păcatul pe care-l săvârșesc eu însumi... și nu eu îi apăr că nu-s advocat ci îi apără Dumnezeu... Credința, Nădejdea și Dragostea... căci sfințenia Lui se traduce în iubirea ascultării de Dumnezeu și în iubirea nebiruită față de oameni... chiar dacă ei Îi sunt dușmani prin cerbicia, ceriadulia și poftele dorului păcatelor pentru prilejurile privilegiilor... Deci Domnul îi apără și eu nu fac altceva decât mă strădui să nu-L opresc ci să-L las ca să se manifeste.
Deci eu nu apăr aici o cauză ci mi-am exprimat și-mi exprim Credința în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu de pe poziția păcătosului mirean păcătos din poBor, nu din smerenie zic eu că sunt moșul tânăr putregaiul mâncav-ar Raiul, ci fiindcă sunt plin de patimi și pootoareoareoare...oare științifico-fantastică, așa ca o cafia savantă, dulce amară, servită de tanti grijania, ca să nu mă mai tem de ispisisikaa lui nenia cu ispisisikaa din lesă și eretele de pe umărul drept... și cu lupTopul în servieta diplomat. Așa ca șicutia de bomboane de ciocolată diplomat, pline cu lichior, și cu floricele pe cutie... trandafiri și flori de mure, murmure, adică ciulini, scai și mărăcini...
Nu mai încerca să-ți sulimenizezi pledoaria crezând că am memorie scurtă... țiu minte, dar se pare că nu ceea ce trebuie, ci doar mi-e frică să nu mă înșeli ca să mă pot lăuda cu nebunia mea și să vorbesc în nebunie așa ca sf.Pavel despre Apostolii mincinoși...
Deci să minți nu-i mare scofală și nici să fi sincer așa ca copiii, ci greu este de a păstra ca un foc la inimioară ''Taina Vorbei Celei Mari'', așa cum a păstrat Ciobănașul hulit de tine prin minciuni... păi isterizarea venea de la afacerile pe care le-au pus la cale unii ca să îmbine utilul cu plăcutul, și atât de mult l-au îmbinat până ce s-a uscat salcia de la buturugi. Iar salcia de acolo este un simbol sfânt. De ce s-a uscat? Fiindcă unii cutezau să... nu mai zic ca să nu mai judec, să nu mai osândesc...