Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Nu ai înțeles, de aceea făceai confuziile acelea penibile.
|
Care? A fost doar una
Citat:
Nu mă mai aduce pe mine în discuție. Ți-au demonstrat alții suficient că bați câmpii făcând aiurea pe deșteptul.
|
Daca nu ma atacai ad hominem nu aveam de ce sa te aduc pe tine in discutie.
Daca bat cimpii chiar asa, cred ca ti-ar fi foarte usor sa imi arati ce gresesc.
Citat:
Vorbeam de teologii contemporani și mă referam la ideea ta hazlie ca religia ar trebui să se bazeze pe descoperirile științei.
|
Banuiesc ca stii diferenta intre a se modela si a se baza. Nu am spus ca ar trebui sa se bazeze pe nimic.
Citat:
Tu te auzi ce aberații scoți? Morala nu e dată nici de Dumnezeu nici de natură? Atunci de cine? Oricum, minți, Kant lega originea moralei de Dumnezeu, după cum a spus și în celebra sa formulă: cerul înstelat și legea morală din noi sunt dovada existenței lui Dumnezeu.
|
Iti dau citatul exact, nu cel pervertit de religie:
“Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me.”
Citat:
Ce spui despre Darwin și descoperirea lui este o altă absurditate/minciună. Darwin nu știa nimic de genetică (vezi de exemplu această pagină) și oricum e o inepție să spui că comportamentul sau ideile cuiva sunt modelate de genetică, care transmite doar informații legate de conformația fizică.
|
Nu stia de genetica dar banuia ca trebuie sa fie un mecanism care sa transmita informatii intre generatii, prin mostenire.
E chiar asa o surpriza pentru tine sa afli ca prin gene se transmit si caracteristici comportamentale? Sau ca creierul e construit tot de gene?