View Single Post
Vechi 10.06.2010, 11:44:05
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu ai înțeles, de aceea făceai confuziile acelea penibile.
Care? A fost doar una
Citat:
Nu mă mai aduce pe mine în discuție. Ți-au demonstrat alții suficient că bați câmpii făcând aiurea pe deșteptul.
Daca nu ma atacai ad hominem nu aveam de ce sa te aduc pe tine in discutie.
Daca bat cimpii chiar asa, cred ca ti-ar fi foarte usor sa imi arati ce gresesc.
Citat:
Vorbeam de teologii contemporani și mă referam la ideea ta hazlie ca religia ar trebui să se bazeze pe descoperirile științei.
Banuiesc ca stii diferenta intre a se modela si a se baza. Nu am spus ca ar trebui sa se bazeze pe nimic.
Citat:
Tu te auzi ce aberații scoți? Morala nu e dată nici de Dumnezeu nici de natură? Atunci de cine? Oricum, minți, Kant lega originea moralei de Dumnezeu, după cum a spus și în celebra sa formulă: cerul înstelat și legea morală din noi sunt dovada existenței lui Dumnezeu.
Iti dau citatul exact, nu cel pervertit de religie:
“Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me.”

Citat:
Ce spui despre Darwin și descoperirea lui este o altă absurditate/minciună. Darwin nu știa nimic de genetică (vezi de exemplu această pagină) și oricum e o inepție să spui că comportamentul sau ideile cuiva sunt modelate de genetică, care transmite doar informații legate de conformația fizică.
Nu stia de genetica dar banuia ca trebuie sa fie un mecanism care sa transmita informatii intre generatii, prin mostenire.
E chiar asa o surpriza pentru tine sa afli ca prin gene se transmit si caracteristici comportamentale? Sau ca creierul e construit tot de gene?
Reply With Quote