View Single Post
Vechi 10.06.2010, 12:29:47
Pelerinul's Avatar
Pelerinul Pelerinul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2010
Locație: Bacau
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Pelerinule,iti spun sincer ca eu nu i-as da bani acestui om,nici nu am in momentul prezent,ci i-as duce mancare,haine si as incerca sa il ajut,daca consider ca este cazul si va fi si dorinta lui sa mai mediatizam situatia si sa incercam sa ii cautam un loc de munca,unde ar fi ideal sa i se ofere si un acoperis deasupra capului.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit,iar cei care pot si au deschiderea sa ii trimita bani sa o faca,insa aceasta situatie nu poate functiona decat temporar,dupa parerea mea.
Este o vorba inteleapta care spune cam asa:
"Da-i unui om un peste si il vei satura pentru o zi,ajuta-l sa pescuiasca si il vei satura pentru o viata!"
Sigur, inteleg ce zici si sunt de acord. Doar ca eu nu sunt ca locatie aproape de el pt a ma putea implica, astfel ca ajutorul meu e mai mult simbolic. Daca e o suma de bani atunci ea ar tb sa fie la limita incat sa nu sminteasca.
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice"
Reply With Quote