Citat:
Īn prealabil postat de almaris
Nu am vazut si nici nu imi doresc. De fapt nici nu cred ca exista asa ceva, posedarea despre care se vorbeste este undeva la nivelul mintii, a gandului, o manipulare a centrului gandirii cuiva si nu faptul ca o fiinta salasluieste intr-o alta fiinta. E de neconceput o astfel de teorie.
Eu inteleg ce spui, dar in cazul asta de ce sa fim selectivi, sangele Mantuitorului a curs pe multe obiecte, as enumera piroanele acelea nenorocite, biciul cu care a fost batut, cununa de spini si multe altele. Sa facem si cu astea la fel, sa credem ca au vreo putere pentru ca au fost atinse? Si chiar de ar fi asa, ceea ce putem purta noi nu sunt decat replici, iar o replica nu va avea nicioadata caracteristicile originalului.
|
bai sectare in casa ta de adunare nu ai auzit nici-odata ce se savirseste la Ierusalim cu sfintele piroane nenumarate exorcizari ,tamaduiri miraculoase,dar de fapt de unde tu sa sti ca la adunarea la care mergi asa ceva nu poti auzi si din neputinta ta devi un nerecunoscator si tagaduitor a sfintelor minuni.cu ,crucea mintuitorului sa facut inviere din morti,intoarceri la credinta din musulman in drept credincios.si daca eu am credinta cit un bob de mustar Dumnezeu va face minuni prin cruciulita de la git din lemn sfintit ce mintea ta nu poate sa priceapa.ce nu este cu putinta la om ,la Dumnezeu este cu putinta,ti se pare cunoscut.eu sunt un practicant pe mine nu ma duci cu povesti sectaresti spuse asa intr-o doara,in fata mea umila Dumnezeu si-a aratat puterea lui cea mare de multe ori ce spui tu sunt aberatiile ce mintea ta le debiteaza fara temei.