View Single Post
Vechi 10.06.2010, 15:53:33
whyme80 whyme80 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2010
Implicit Inca o minune

Buna ziua,
As vrea sa va mai aduc la cunostinta o alta minune pe care a savarsit-o Sf. Nectarie pentru mine.
Acum o luna am fost programata la interviu pentru viza turistica SUA.Vreau sa va spun ca m-am dus foarte increzatoare, convinsa fiind ca o sa o iau, cu toate ca citisem pe forum ca trebuie sa ai foarte mult noroc ca sa o obtii, in afara actelor pe care ti le creau ei sau mai bine zis , care considerai tu ca ti-ar fi de folos la ambasada pentru a-i convinge ca nu esti un potential imigrant si ca ai toate motivele sa te intorci in tara.
Acolo, erau 3 barbati si o femeie, iar unul dintre ei mi s-a parut foarte nesuferit si m-am rugat sa nu dau interviul cu el, dar bineinteles ca de ce ti-e frica de aia nu scapi.
M-am prezentat in fata lui foarte increzatoare, el era foarte zambitor, mi-a pus 3 intrebari, nu s-a uitat pe nici o hartie pe care i-o adusesem, iar la final mi-a spus cu zambetul pe buze ca nu ma incadrez in standardele pentru viza si la revedere.
Nu vreti sa stiti ce dezamagta am fost cand am auzit asta, dar asta era viata mergea mai departe.
Dupa o luna prietenul meu, pe care vreau sa-l vizitez in SUA, a insistat sa mai aplic o data, pentru ca asta este o tehnica a lor sa mai aplici ca sa le pleci taxa de mai multe ori.
In cele din urma mi-am luat inima in dinti si am fcut asta inca o data.
Mentionez faptul ca la primul interviu nu stiam de existenta Sf. Nectarie, insa la scurt timp dupa interviu am aflat de el si am inceput sa ma rog necontenit la el si sa ma duc aproape zilnic la Manastirea Radu Voda.
Avand in vedere ca prima oara am fost sincera cu cei de la ambasada pentru ca toata lumea spunea ca nu este bine sa minti, pentru ca ei se vor prinde , a doua oara am hotarat sa isc si sa "jonglez" un pic cu informatiile pe care le voi furniza.
Astfel incat in ziua interviului m-am prezentat mai sigura pe mine decat prima oara pentr ca stiam ca Sf. Nectarie o sa fie alaturi de mine( ma gandeam si la faptul ca daca nu reusesc sa o iau, poate asa e sa fie, si nu mai am ce face fara sa pun la indoiala minunile pe care le-a savarsit Sf. Nectarie de-a lungul timpului).
Cand am ajuns acolo, l-am vazut pe tipul care m-a respins prima oara si speram sa nu il dau tot cu el, dar soarta m-a pus din nou fata in fata cu el.
Cand m-a vazut la ghiseu si-a adus aminte de minte, si mi-a spus sec ai mai fost aici acum o luna si o sa vorbesti cu colegul meu.
Va dati seama ca atunci am realizat ca totul s-a terminat, si pur si simplu imi venea sa plec acasa, fara sa mai sustin vreun interviu pentru ca stiam sigur ca o sa fiu respinsa.
Tipul de la ghiseu s-a dovedit foarte de treaba insa, si am fost atat de sigura pe mine atunci cand vorbeam cu el incat nu-mi luam privirea de la el, avand si o atitudine sfidatoare parca, pentru ca vroiam sa-l conving cu tot dinandinsul ca tot ceea ce-i spuneam este adevarul gol- golut, iar dupa un sir destul de lung de intrebari , totul a culminat cu viza pe 10 ani.
Nu vreti sa stiti cat de bucuroasaa eram si cum ii multumeam Sf. Nectarie pentru minunea pe care a savarsit-o cu mine.
Sper din tot sufletul ca acest minanat sfant sa ajute pe toata lumea asa cum m-a ajutat pe mine, si mai sper sa ma ajute si atunci cand o sa plec in SUA in legatura cu drumul care este foarte lung si cu aventura mea acolo.
Doamne Ajuta!
Reply With Quote