Citat:
În prealabil postat de Fani71
Iarasi te superi.. Pai eu am incetat sa ma mai supar pe tine si mai mult te-am tachinat prin acel mesaj.
Nu am vorbit nici una dintre noi aici prea mult despre intimitatea personala, daca nu ma insel. Am vorbit in general atingand si chestiuni intime. Banuiesc ca indignarea ta a fost din cauza discutiei despre chiloti si practici ancestrale la ciclu. 
|
Cei care cunosc cel mai mult si cel mai bine despre totul , dar totul (mergind de la fiziologia feminina, la cea de cuplu si pina la materiale si metode folosite oricind pt. acea regiune corporala )sunt medicii . Ei le si invata pe femei lucrurile firesti si le si asista la boala . Adica, cu alte cuvinte ar trebui sa nu te indoiesti nici o data ca un medic onorabil nu ar sti totul despre cu/ si femeie . Dar cu toate acestea decenta si bunul simt nu ne pot lipsi . Ce ai fi zis tu ca facind si eu uzul lipsei de decenta sa-ti tentez o serie de intrebari particulare si intime stricte la persoana ta chipurile din interes teologicofiziologic si sa nu ma las pina nu elucidam toate aspectele pt. o clarificare definitiva ?
Nu m-am suparat in sensul de ,,botit" sau de ,,sarit nervii de numa-numa" dar m-am simtit violentat de un limbaj si un subiect dus in penibil . Se putea evita sau discuta cu multa eleganta . Ca sa ma repet si sa-ti arat un alt gen de nesimtire disimulata ar fi ca sa-ti propun sa discum aceleasi intimitati ale tale dar chipurile intr-un limbaj... decent . Vreau sa spun cu aceasta ca nu numai limbajul conteaza, desi este absolut esential, ci si subiectul poate fi impertinent sau dus pina la impertinenta . Crezi ca daca nu exagerati si daca vorbeati elegant evitind amanuntele jenante nu am fi inteles forumistii masculi ce voiti sa spuneti ? Sau daca totusi ar fi planat vreun dubiu asupra chilotilor sau ... nu am fi putut fi crestini f. buni ? Nu ne-am fi impiedicat in ei deoarece ... ,,oricum se dau la o parte" la o adica (asta ca sa fac o gluma nesarata vis-a-vis de decenta !)!
Incercati sa evitati pe viitor ,,delicatesele" menajindu-ne pe toti si fiind convise ca pricepem suficient de bine cine si ce sunteti voi femeile . Doar ati fost luate din noi, din coasta noastra ! Nu sunteti murdare , nu sunteti inferioare , nu sunteti mai prejos decit noi dar tot ca si noi aveti de respectat anumite lucruri . Respectati-le si veti fi iubite si dorite cu inima si nici decum hulite . D.zeu a pus legi nu ca sa-si bata joc de barbat sau de femeie ci din contra, ca sa poata sa-i tina El insusi in cinstea paminteasca pe care cerurile o stie de la afcere, asa cum am spus intro postare anterioara despre ,,panagiile pamintesti" .
Ca o intimitate , iti spun ca la revenirea dupa 10 zile din Sfintul Munte , cind am pus piciorul pe continent, ca zic asa, in portul Uranopolis , si am vazut lumea din oras am spus : frumoasa a facut D.zeu lumea asa, cu barbati si femei laolalta. Asta in contextul in care apreciez deosebit de mult monahismul iar vizita in Munte a fost o reverie !
Ca in tot deauna, sa sfirsim cu pace si cu bucuria ca nu am facut fiecare dintre noi lucruri mai rele !