View Single Post
Vechi 10.06.2010, 20:51:33
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit Eliana, iti impartasesc suspicunile (din plin, chiar), dar mai sunt si unele exceptii

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
Asa este...nu vreau sa ma intelegeti gresit, imi doresc sa ajut si o fac in fara sa astept ceva in schimb ( poate doar rasplata pe lumea cealalta) insa deoarece suntem parca din ce in ce mai aglomerati de cersetorie, sarlatani, hoti s.a. am ajuns sa cantaresc mai bine lucrurile inainte de a deschide...vorba aceea, portofelul. Poate gresesc in gandirea mea si poate ar trebui sa dau de fiecare data cand mi se cere fara sa devin atat de suspicioasa insa e ceva timp pana voi reusi. In orice caz, sper sa ajut cum pot si poate cand vei stabili data exacta a "deplasarii" o sa pot veni si eu.
Stiu prea bine si te intzeleg perfect, sunt de acord si te sustzin in aceasta privintza, de fapt; precautia este recomandabila/indicata si F. necesara (mai ales in ziua de azi si pe criza asta), e 'cel mai bun sfetnic', vba ceea, dar probabil ca mai sunt si unii genuini si care chiar merita ajutatzi cu ce se poate, acolo, in limita/masura posibilitatzilor noastre etc, depinde...
Nu eu stabilesc data 'deplasarii', fiindca nici nu pot si nu as avea cum in viitorul apropiat etc, ci eu am propus ideea, numai. Dar in ceea ce ma priveste, ma gandeam, tot asa, sa-ncerc individual sa iau legatura cu el si sa aflu daca ar avea o adresa a cuiva de incredere, la care ar putea primi vreun pachet sau/si niscaiva bani etc. Iar daca nu, atunci... Dumnezeu cu mila!... are grija.
Reply With Quote